Ai îmbătrânit înainte de vreme? Micul-dejun este vinovat

Ultima actualizare:

    Excesul de zahăr stimulează dezvoltarea radicalilor liberi
Excesul de zahăr stimulează dezvoltarea radicalilor liberi

Experţii britanici spun că trebuie să avem mare grijă ce mâncăm dimineaţa.

Alegerea alimentelor de la micul dejun contează enorm, dacă vrem ca tenul sau frumuseţea să nu ni se strice. Iată ce alimente ne urâţesc: pâinea prăjită cu şuncă ne fac guşă, lactatele ne provoacă acnee, iar iaurtul e campionul coşurilor. Pâinea cu gem e bogată în zahăr şi face ca pielea să ni se lase şi să se rideze. Excesul de zahăr stimulează dezvoltarea radicalilor liberi, provocând deteriorarea celulelor din piele. Cerealele cu lapte pot duce la acnee şi iritaţii pe piele. Iaurtul este una din cele mai proaste alegeri, dacă aveţi un ten gras. Lactatele tind să crească producerea de sebum de către corp. Din această cauză vă treziţi cu coşuri.

image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net