Află dacă te potrivești cu partenerul în funcție de al câtelea copil ești născut!

cuplu_fericit.jpg

relatie, compatibilitate, potrivire, cuplu, copil
Află despre partenerul tău al câtelea copil este, pentru a vedea dacă sunteţi sau nu sortiţi unul altuia.
www.clickpentrufemei.ro

Într-un material anterior vorbeam despre cum îţi influenţează ierarhia în familie personalitatea, dar asta poate avea efecte şi asupra compatibilităţii cu partenerul de viaţă. Află în continuare cât de important este să ştii al câtelea copil al familiei este iubitul tău.

Este greu de crezut că personalitatea îţi poate fi influenţată de ordinea în care ai apărut în sânul familiei: eşti primul copil, mijlociul, mezinul sau chiar singurul moştenitor al părinţilor tăi? Asta spune multe despre tine, citeşte aici. Pe de altă parte, ar fi bine să afli şi despre partenerul tău al câtelea copil este, pentru a vedea dacă sunteţi sau nu sortiţi unul altuia.

Primul copil cu primul copil

Amândoi iubiţi să deţineţi controlul, astfel încât trebuie să fii pregătită să ajungeţi de multe ori în punctul în care orgoliile se ciocnesc. Pentru ca relaţia să funcţioneze, trebuie să învăţaţi amândoi să faceţi compromisuri, în loc să insistaţi să deţineţi supremaţia.

Primul copil cu mijlociul

De obicei, copilul mijlociu este bun la făcut compromisuri, ceea ce înseamnă că primul copil va putea prelua rolul de “;ef”. Totuşi, este posibil ca la un moment dat relaţia să înceapă să o ia la vale, deoarece mijlociul se va simţi frustrat de faptul că numai el îşi susţine partenerul, fără a primi acelaşi sprijin de la jumătatea sa.

Află pe clickpentrufemei.ro cât de important este să știi al câtelea copil al familiei este iubitul tău.

 

Loading...

Citește și

  • Te-ai săturat de rutină? Nu mai ştii cum să menţii focul pasiunii în relaţia ta? Avem soluţia! Câteva sfaturi practice, uşor de pus în aplicare, dar cu efect garantat!

  • Anul 2014 este benefic pentru viaţa afectivă şi pentru cei care vor să oficializeze relaţia lor cu persoana iubită. În acelaşi timp, cu ajutorul numerologiei puteţi descoperi dacă sunteţi compatibili pe plan sentimental cu sufletul vostru pereche.