Află care este dieta cu care te menții în formă

vegana.jpg

dieta slabit vegana legume fructe
Dieta vegană constă în principal din: legume și cereale integrale, semințe și nuci, fructe și legume.
clickpentrufemei.ro

Este o dietă variată care, spre deosebire de o dietă vegetariană, exclude orice tip de produs de origine animală, inclusiv miere și ouă. Deși este dificil să renunți dintr-o dată la mâncărurile care îți plac, combinația de ingrediente din mesele vegane este scăzută în calorii și bogată în substanțe nutritive de care organismul are nevoie pentru a-și îndeplini funcțiile.

În ce constă dietă vegană?

O dietă vegană nu conține produse de origine animală de nici un fel, nici măcar lapte, miere și ouă. Acest tip de dietă are multe beneficii pentru sănătate și pentru greutate, deoarece este scăzută în grăsimi, calorii și alimente care sunt, de obicei, considerate dăunătoare.

Dieta vegană constă în principal din: legume și cereale integrale, semințe și nuci, fructe și legume. Toate aceste alimente sunt combinate pentru obținerea unei mese echilibrate și care au scopul de a satisface cerințele nutriționale ale corpului.

De ce te ajută să slăbești dieta vegană

Pentru a pierde în greutate, este esențial să reduci aportul de calorii, fără a merge la extreme. O dietă vegană , atâta timp cât este bine planificată, de preferat de un specialist în nutriție, este una dintre cele mai recomandate diete.

Succesul său se datorează combinației de ingrediente sănătoase cu un conținut scăzut de calorii care îmbunătățesc digestia și sprijină procesele care contribuie la slăbit, oferind în același timp substanțe nutritive esențiale.

 

Află meniul dietei vegane pentru o săptămână pe clickpentrufemei.ro

 

Sucul de pepene roșu combate retenția de lichide

Din ce cauze ne cade vara mai mult păr

loading...
Loading...