Aceste puncte din palme te ajută să slăbești

tratament-palma.jpg

palma puncte slabit obezitate reflexoterapie
Ştii că ai efectuat corect masajul atunci când pielea începe să aibă o culoare mai pală.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Te doare cumplit stomacul? Masează-ți zona dintre degetul mare și cel arătător și durerile se vor atenua. Prin reflexoterapie poți preveni și trata mai multe afecțiuni, printre care obezitatea.

Suferi de migrene, însoțite de stări de greață? Dacă masezi anumite zone din palmă poți să scapi în câteva minute de disconfort. Studiile au dovedit că masajul mâinilor accelerează vindecarea și diminuează durerile. Acest gen de terapie se bazează pe un principiu simplu: fiecare organ din corp corespunde unui anumit punct din palmă. Stimulată, fiecare zonă duce la creşterea capacităţii organismului de vindecare şi de reechilibrare. Masajul la mâini ajută în cel puţin 10 alte afecţiuni: dischinezie biliară, sindrom premenstrual, tulburări de menopauză, infertilitate, disfuncţii erectile, migrenă, reumatism, oboseală cronică, insomnie, depresie.

Dar cum se face mai exact? Dacă îţi masezi palma dreaptă, vei „atinge“ organele corpului şi regiunile care dor din partea dreaptă. Acelaşi lucru şi pentru partea stângă. Spre exemplu, ca să scapi de junghiurile cardiace, masează uşor zona din palmă care corespunde inimii.

Cum faci corect masajul

1. De regulă, masajul se începe de la mâna dreaptă, respectiv de la mâna stângă pentru stângaci. Fă mişcări circulare în mijlocul palmei cu ajutorul degetului mare de la cealaltă mână. Durata de masaj pentru fiecare zonă este de 3 până la 5 minute.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro cum masezi corect punctele din palme pentru a slăbi. 

 

Ai litera M în palmă? Vezi ce înseamnă
Citește-i fidelitatea în palmă

 

Loading...

Citește și