Această băutură te scapă instantaneu de migrene

smoothie_click.jpg

bautura migrena ingrediente ghimbir deshidratare
Deshidratarea organismului pot intensifica migrenele.
www.clickpentrufemei.ro

Te mai supără din când în când o migrenă? Astfel de dureri de cap pot fi extrem de dureroase, afectându-ți sarcinile zilnice. Oamenii de știință spun că migrenele sunt semne că nu ne îngrijim cum ar trebui de sănătatea noastră. Dar și unele obiceiuri ne pot da dureri mari de cap.

Deshidratarea organismului sau consumul de alimente nesănătoase pot intensifica migrenele, afectându-ne viața de zi cu zi și obiceiurile. Deshidratarea este adesea o problemă cronică, care nu pot fi tratată consumând un pahar de apă, deoarece corpului i-a lipsit apă o perioadă lungă de timp, pierzându-și o mare parte din substanțele nutritive, energie și elasticitate.

Supărătoarele migrene pot fi tratate cu trei minerale: calciu, potasiu și magneziu. Sucul următor le include pe toate. Acesta conține foarte multă apă, astfel încât poate detoxifica eficient organismul.

Ai nevoie de:

1 rădăcină de ghimbir

2 căni struguri verzi

¼ lămâie

1 măr verde

1 mănunchi frunze de spanac

2 ardei grași verzi

Află cum prepari sucul verde pe clickpentrufemei.ro. 

 

Descoperă străvechea cură tibetană pentru bolile de ficat
4 semne ascunse ale deshidratării

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina ayurveda, ne dezvăluie astăzi secretele plantelor recomandate de tradiţia vindecătoare a medicinii tradiţionale indiene.

  • Ceaiul de tei are efect calmant, emolient, combate starea de uscăciune a mucoaselor, sedativ, uşor antispastic, expectorant, sudorific.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1