6 sfaturi ca să cumperi cadoul potrivit

copii_daruri_cadouri_craciun_11-22-2008_6-55-17_pm_4368x2912.jpg

copii daruri cadouri
Jucăriile pentru cei mici trebuie alese în funcţie de vârstă
Citeste tot despre: 

Se apropie seara lui Moş Crăciun, iar tu eşti prinsă în goana cumpărăturilor de sărbători. Atenţie cum alegi cadourile pentru cei dragi! Iată câteva sfaturi ca să cumperi şi să oferi darul potrivit!

Nu uita să rupi eticheta pe care este inscripţionat preţul!

Nu cumpăra haine dacă nu ştii ce mărime poartă persoana respectivă. Dezamăgirea este mare atunci când primeşti o rochie, o bluză sau alte produse vestimentare pe care nu le poţi îmbrăca pentru că nu-ţi vin.

Jucăriile nu trebuie să prezinte muchii ascuţite, accesorii care se desprind şi care pot fi înghiţite de cei mici. Mare atenţie deci la jucăriile periculoase!

Produsele vestimentare nu trebuie să aibă vreun defect, să fie rupte sau pătate. Verifică cu mare atenţie cum se închid fermoarul, capsele, şireturile etc.

Nu cumpăra cadouri care transmit mesaje ce pot fi uşor interpretate (într-un mod negativ). De exemplu, evită cremele anticelulită, vopselurile de păr, abonamentele la sala de sport, figurine de pluş care înfăţişează animăluţe precum măgăruşi, vaci, porcuşori etc.

Evită seturile formate din gel de duş, şampon, balsam pentru că sunt cele mai insipide şi nepotrivite cadouri pe care le poţi face!

Loading...

Citește și

  • Ce cadou mai frumos îi putea oferi fetiţei sale de 11 ani, Daria, decât o vizită în casa lui Moş Crăciun din Laponia?! Împreună cu alte câteva prietene şi copii lor, Narcisa Suciu şi-a umplut bagajul cu haine groase şi s-a urcat în avion, cu destinaţia Finlanda.

  • Relaţia actorului cu frumoasa vedetă de televiziune italiană Elisabetta Canalis pare a fi destul de serioasă, Clooney dăruindu-i iubitei sale un inel cu diamant pentru a-şi arăta dragostea.

  • Moş Nicolae există, în carne şi oase, în Banat. Are 72 de ani, nevastă şi o gospodărie în comuna timişeană Şandra. Nicolae Moş ar fi rămas mult şi bine în anonimat, dacă nişte copii inventivi nu i-ar fi găsit, acum doi ani, numărul în cartea de telefon.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1