5 tipuri de femei pe care bărbații le evită

Când vine vorba de bărbați, femeile sunt destul de mofturoase. Vor să găsească în partenerul de viață un prieten, un amant și un iubit. Dar noi știm ce vor bărbații? Știm ce NU vor lângă ei? Sunt anumite tipuri de femei pe care bărbații tind să le evite.

Femeia cu inteligență debordantă

Tuturor bărbaților le place să aibă lângă ei o femeie deșteaptă, cu care să aibă ce vorbi, una care să își susțină punctul de vedere. Unele femei însă, pe lângă faptul că își susțin punctul de vedere cu tărie, nu suportă ca partenerul lor de viață să nu fie de acord cu ceea ce spun ele. Acestea când observă că bărbatul de lângă ele nu este de acord cu punctul lor de vedere, tind să se enerveze și să îl atace verbal folosindu-se de inteligența sa, acest atac îndreptându-se chiar spre umilire.

Femeia materialistă

Femeilor le place să primească cadouri, mici atenții, flori, să fie scoase în oraș la cină. Sunt bărbați care fac aceste lucruri cu drag, însă vor să se asigure că partenerele lor de viață stau lângă ei pentru compania lor, și nu pentru bani. Un bărbat cu principii care va depista că femeia de lângă el este materialistă se va îndepărta cu siguranță.

Află ce tipuri de femei mai evită bărbații pe clickpentrufemei.ro.

loading...
Loading...

Citește și

  • Fie că recunoaştem, fie că nu, de cele mai multe ori recurgem la trucuri de înfrumuseţare pentru a fi mai seducătoare. Din exces de zel, este posibil să obţinem exact efectul opus, acela de a-i îndepărta pe cei la care ţinem.

  • Mitul conform căruia nu se poate "şi frumos, şi deştept" a fost desfiinţat de oamenii de ştiinţă. Ba mai mult, savanţii britanici şi americani susţin că frumuseţea şi inteligenţa merg mână în mână, iar persoanele atrăgătoare au un coeficient de inteligenţă mai mare cu 14 puncte decât media populaţiei, transmite Dailymail.