3 soluţii naturale împotriva respiraţiei urât mirositoare

1.jpg

respiraţie miros neplăcut gură soluţii
Adesea, unele persoane se confruntă cu o respiraţie urât mirositoare.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Adesea, unele persoane se confruntă cu o respiraţie urât mirositoare. Deşi pe piaţă există o mulţime de tratamente şi metode care pot îndepărta mirosul neplăcut, tot soluţiile naturale sunt cele mai eficiente. Află câteva dintre ele!

Respiraţia neplăcută are cauze multiple, însă cea mai importantă dintre ele este igiena dentară deficitară. Dacă periajul dinţilor nu este efectuat regulat şi corespunzător, resturile alimentare se pot bloca şi se vor descompune, cauzând un miros neplăcut. De asemenea, o altă cauză este deshidratarea sau sindromul gurii uscate. Asigură-te, mai ales vara, că te hidratezi suficient. Halidoza sau halena, cum i se mai spune în termeni medicali, îţi poate afecta viaţa socială.

Mentă, anason şi apă de rozmarin

Menta se numără printre cele mai bune ingrediente când vine vorba de reîmprospătarea respiraţiei, fiind utilizată şi în fabricarea produselor destinate îngrijirii orale. La rândul său, anasonul are proprietăţi antibacteriene, care inhibă creşterea bacteriilor în cavitatea bucală. Aceste microorganisme sunt asociate cu respiraţia urât mirositoare. Ai nevoie de: câteva frunze de mentă, 3 căni cu apă, 1 linguriţă de seminţe de anason, 1 linguriţă de rozmarin. Fierbe apa şi pune celelalte ingrediente. Opreşte focul şi lasă să absoarbă câteva minute. După ce s-a răcit, clăteşte-ţi gura cu acest amestec de 2 ori pe zi.

 

Află mai multe pe www.clickpentrufemei.ro

 

Exerciții de respirație antistres

5 cauze ale respirației urât mirositoare

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1