3 lucruri casnice pe care nu ştiai că le poţi face cu o lămâie. Ştiai că înlătură rugina?

lamaia-in-treburi-casnice.jpg

3 lucruri casnice pe care nu ştiai că le poţi face cu o lămâie. Ştiai că înlătură rugina?
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Ai mereu cel puţin o lămâie în frigider şi, de regulă, o foloseşti în ceai, la mâncărurile cu peşte sau în prăjituri. Ştiai, însă, că lămâia are numeroase alte întrebuinţări? De exemplu, curăţă impecabil obiectele din oţel inoxidabil.

Dacă ai prin casă acest fruct bogat în vitamina C şi vrei să-l foloseşti şi altfel decât mâncându-l, iată la ce îţi poate fi de folos în treburile casnice:

 

1. Ştiai că o lămâie te poate ajută să înlături rugină? Aşadar, scapă de rugină de pe obiectele din oţel inoxidabil folosind o lămâie. Potrivit secretele.com, pune mai înainte sare pe obiectul cu probleme, las-o să acţioneze, apoi freacă-l cu coajă lămâii. Vei vedea cum coajă va înlătura şi cea mai mică urmă de rugină…Dacă nu-ţi vine să crezi, trebuie doar să încerci şi te vei convinge.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Luna Plină va intra în semnul Berbecului. Cum vor fi influenţate zodiile în octombrie 2019
Boala care face ravagii printre tineri! Simptomele pe care n-ar trebui să le ignori

 

Loading...

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten neted şi curat până la adânci bătrâneţe. Din păcate, un duşman de temut al femeilor de orice vârstă sunt ridurile.

  • Crampe, stări de nervozitate şi poftă de dulciuri? Nu totul trebuie să se rezume la asta! Iată câteva sfaturi pentru acele zile mai dificile ale lunii.

  • În lume, peste 12 milioane de persoane sunt diagnosticate cu această afecţiune. Maceratele la rece din muguri de plop, coada-calului, mesteacăn, mătase de porumb previn complicaţiile acestei boli. Tumorile benigne (necanceroase) de la nivelul rinichilor, de forma unor pungi cu conţinut lichid, nu necesită operaţie, dar determină apariţia unor complicaţii: hipertensiunea arterială sau chiar insuficienţa renală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1