3 fantezii sexuale la care visează bărbaţii

cuplu_femeie_barbat_sex_dragoste_9-28-2008_11-13-05_pm.jpg

cuplu sex
Deşi au tot felul de fantezii sexuale, mulţi bărbaţi nu le pun niciodată în aplicare
Citeste tot despre: 

Fiecare dintre noi avem propriile fantezii sexuale, însă există bărbaţi care nu îndrăznesc să le împărtăşească cu partenerele lor. Le este ruşine sau teamă să nu le sperie. Asta nu înseamnă că nu visează o partidă de sex aşa cum văd în filme.

Sex în locuri publice

Probabil că este una dintre cele mai „cuminți” fantezii sexuale ale bărbaților: să facă dragoste în locuri publice. Ideea de a fi surprinși în fapt, riscul de a fi văzuți și de alte persoane îi excită foarte mult. Însă, pentru asta, au nevoie de o parteneră care să simtă la fel, să fie dezinhibată și să-și dorească același lucru. De restul...se ocupă ei. Tu trebuie doar să spui DA. Partida de sex se poate consuma în toaleta unui restaurant sau a unui club, în mașina lui, în natură, când mergeți la un picnic, pe plajă, în apa mării, într-un birou, seara, când vă aflați la job. Alegerea locului ține doar de imaginația voastră.

Vor să fie dominați

Sunt bărbați cărora le place să fie dominați în pat. Femeia va trebui, astfel, să preia controlul. În acest fel, partenerul se va simți atrgător, sexy, irezistibil. Faptul că iubita lui preia inițiativa și o duce până la capăt îl face să se simtă dorit, prinde încredere în el (deși nu spunem că nu are). Pe de altă parte, acești bărbați s-ar putea să-și dorească contrariul a ceea ce trăiesc în viața de zi cu zi. Unii își doresc să se lase pur și simplu în voia iubitei lor, plictisiți de viața plină de responsabilități pe care o au. Măcar în pat să-i controleze și pe ei altcineva.

Fantezia înregistrărilor video

Există mulți bărbați care vor să înregistreze pe o casetă sau un DVD partidele de sex, iar apoi să se uite la ele împreună cu partenerele lor. Astfel de dorințe puse în practică nu ne sunt necunoscute deoarece le vedem de multe ori în filme. Deci, să nu te mire dacă iubitul tău îți va propune așa ceva. Atenție însă! Ar trebui să fii de acord numai dacă ai încredere totală în bărbatul de lângă tine. În caz contrar, joaca voastră ar putea să te coste foarte scump: materialul înregistrat ar putea fi văzut și de către alte persoane sau, mai rău, ar putea fi urcat pe anumite siteuri sau rețele de socializare.

 

Loading...

Citește și