3 adevăruri despre sex după naștere

couple-love-bedroom-kissing.jpg

cuplu sex sarcina nastere alaptare
Dacă nu există apropiere fizică, cuplurile încep să se simtă precum colegii de cameră, iar sentimentul de îndepărtare poate duce la resentimente.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ai născut de curând și te întrebi cum va fi prima noapte cu partenerul după acest eveniment? Îți trec multe gânduri prin cap și nu știi la ce să te aștepți. Iată câteva informații utile despre acest subiect!

Posibil să nu te simți bine la început

Unele femei au dureri la primul contact sexual după naștere din cauza nivelului scăzut de estrogen care afectează elasticitatea țesuturilor vaginale. Nivelul estrogenilor scade imediat după naștere și rămâne la fel și în timpul alăptării. Atunci când o femeie începe să alăpteze, scăderea estrogenului combinată cu nivelurile ridicate de prolactină și oxitocină poate provoca simptome asemănătoare menopauzei, adică transpirații nocturne, bufeuri, uscăciune vaginală și durere. Când ești pregătită, apelează la 3 ingrediente speciale: un pahar de vin, simțul umorului și lubrifiant.

Sexul este important acum

Dacă nu există apropiere fizică, cuplurile încep să se simtă precum colegii de cameră, iar sentimentul de îndepărtare poate duce la resentimente. Există persoane care un fac sex nici la 6 luni de la venirea pe lume a copilului, iar atunci un e deloc surprinzător dacă relația nu mai funcționează. Sexul regulat vă apropia din nou, vă va binedispune și va face ca orice tensiune dintre voi să dispară.

Descoperă 3 adevăruri despre sexul după naștere pe clickpentrufemei.ro

 

250 de calorii arse în jumătate de oră de sex

Condimente pentru sex pasional

Loading...