Dieta volumetrică; ce trebuie să ştii despre ea

dieta.jpg

dieta volumetrica regim slabit kilograme silueta
Dieta volumetrică a luat naștere din teoria că mănânci aceeași cantitate de alimente în fiecare zi, fără a ține seama de cât de multe calorii consumi sau de defalcarea cantității de grăsimi, carbohidrați și proteine din dieta ta.
www.clickpentrufemei.ro

Dieta volumetrică este mai mult un model alimentar decât o dietă strictă, dar trebuie să acorzi o foarte mare atenție alimentelor pe care le mănânci. Dar iată ce implică acest regim alimentar.

Vei slăbi cu dieta volumetrică?

Cel mai probabil, da! Este o dietă sănătoasă? Răspunsul este același, da! De fapt, revista U.S. News & World Report a clasat dieta volumetrică pe locul 5 în topul celor mai bune diete, dintr-un total de 40 de diete analizate de un grup de experți în domeniul sănătății și nutriției.

Ce spune creatorul dietei

Dieta volumetrică a fost creată de Barbara Rolls, profesor de științe nutriționale, ca o abordare sănătoasă a alimentaţiei, care se concentrează pe alegerea unei varietăți de alimente bogate în substanțe nutritive, dar nu și calorii. Componenta esențială a acestei diete este umplerea unui volum mai mare de alimente care are un conținut scăzut de calorii, ceea ce înseamnă că mănânci fizic mai mult. Nu este o "dietă rapidă fixă" care te va ajuta să slăbești într-un timp scurt. Este mai mult un model de consum pe termen lung, care îți permite să mănânci mai mult și să slăbești sau să te menții în formă.

Descoperă tot ce trebuie să știi despre dieta volumetrică pe clickpentrufemei.ro

 

Dieta militară. Slăbește 5 kg în 3 zile

Dieta de primăvară în funcţie de zodie

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1