Dieta cu struguri. Slăbeşti până la 4 kg în 7 zile!

shutterstock-755770591.jpg

Strugurii ajută la creşterea imunităţii organismului Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Cele mai râvnite fructe ale verilor târzii se află, deja, din belşug, pe tarabele pieţelor. Este vorba de struguri, cele mai cultivate fructe din lume, după portocale. Şi pe bună dreptate! Strugurii, nu numai că au numeroase proprietăţi curative şi ajută la menţinerea frumuseţii, dar sunt ideali şi în curele pentru slăbit.

Deoarece 100 g de struguri conţin doar 69 de calorii, aceste fructe sunt ideale în curele de slăbire, căci măresc diureza şi ajută la eliminarea toxinelor în exces. În plus, resveratrolul, antioxidantul care se găseşte în struguri, împiedică dezvoltarea anumitor tipuri de cancer şi ţine la distanţă bolile de inimă. De altfel, aşa se explică faptul că dieta cu struguri ajută la creşterea imunităţii organismului şi la îmbunătăţirea memoriei. Aceste beneficii se datorează „ingredientelor“ strugurilor, adică belşugului de vitamine din complexul B, dar şi de minerale precum fosforul, calciul, magneziul şi fierul. Citeşte aici care este meniul pentru şapte zile şi care sunt contraindicaţiile, dacă vrei să ţii o dietă cu struguri. 

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • În această lună, îţi propunem o dietă la mare modă acum: cea cu hrană vie. Asta înseamnă că vei mânca alimente în starea lor naturală, fără să le găteşti. Dacă te ţii de ea, poţi scăpa de 3 kg în 2 săptămâni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1