Cu ce alimente nu trebuie combinat laptele

lapte.jpg

lapte alimente fructe carne combinatii sare
Laptele este unul dintre alimentele despre care se știe că are nenumărate efecte asupra corpului uman.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Laptele este unul dintre alimentele despre care se știe că are nenumărate efecte asupra corpului uman. Însă, combinarea lui cu anumite produse poate duce la apariția mai multor tulburări în organism, cele mai frecvente fiind bolile de stomac.

Lapte și fructe

Bananele, căpșunile, lămâile și portocalele produc căldură asupra digestiei, iar laptele are efect de răcire. Atunci când aceste alimente ajung în stomac, devin acre, iar acest lucru poate afecta procesul de digestie. În plus, poate fi provocat un dezechilibru al florei intestinale, ceea ce poate fi rău pentru sănătatea ta. Evită această combinație de alimente!

Lapte și carne

Laptele este un aliment complet și concentrat, deoarece este bogat în substanțe nutritive, iar sistemul digestiv are nevoie de timp pentru a-l digera. Combinarea lui cu alte proteine, carnea, va pune presiune asupra stomacului. În plus, laptele, spre deosebire de alte alimente, nu este defalcat în duodenul intestinului subțire. Prin urmare, stomacul nu își secretă sucurile digestive atunci când mâncăm lapte. Prin urmare, aceasta este una dintre combinațiile de alimente nerecomandate.

Află ce alimente nu ai voie să asociezi cu laptele pe clickpentrufemei.ro

 

Lapte - de care?

Alimentele din care-ți iei necesarul de Coenzima Q10

Loading...

Citește și

  • Ştii ce lapte îţi place să bei şi este uşor să-l găseşti pe raft, în magazin. Însă ştii ce să alegi atunci când foloseşti laptele ca un ingredient pentru reţetele tale? Când cumperi lapte pentru gătit, este recomandat să ţii cont de câteva aspecte.

  • Nelipsit din alimentaţia copiilor, laptele îşi face loc din ce în ce mai greu în dieta adulţilor. Intoleranţa la lactoză este unul dintre motivele cele mai des invocate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1