Cele mai bune fraze ca să cucereşti o femeie pe internet

shutterstock_11084980_baiat_plictisit_birou_calculator_laptop.jpg

Fii politicos şi ai grijă la greşelile gramaticale!
Fii politicos şi ai grijă la greşelile gramaticale! Spun multe despre nivelul tău de educaţie
Citeste tot despre: 

Dacă în urmă cu câţiva ani bărbaţii dădeau adevărate teste de curaj pentru a aborda o femeie faţă în faţă şi testau tot felul de replici de agăţat, acum totul s-a mutat în spaţiul virtual. Pare că e mai uşor aici, din spatele tastaturii, însă lucrurile nu sunt nici aici atât de simple. Un cuvânt greşit şi ai „zburat” din lista ei. Pentru a înlesni apropierea şi a da o şansă formării cuplurilor, specialiştii de la Sentimente.ro au realizat un ghid de conversaţie în online, în care dezvăluie bărbaţilor ce vor să "audă", de fapt, femeile.

De ce nu-ţi răspund femeile la mesaj

Majoritatea femeilor (75%), răspund, în primă fază, mesajului venit din partea unui bărbat. Atunci când nu o fac, femeile spun că au motive cât se poate de serioase. Potrivit unui sondaj Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din România, cele mai multe femei (78%) se plâng de limbajul folosit de expeditor. Mai exact, mulţi bărbaţi folosesc un limbaj de lemn, cu sintagme de intoducere mult prea uzate, prescurtări cum ar fi „cf”, în loc de „ce faci”, sau uneori uită să folosească banalele fomule de salut. De asemenea, mai bine de 50% din utilizatoarele spun că nu ar sta de vorbă cu un bărbat care nu scrie corect gramatical. De altfel, şi lipsa fotografiei de profil le fac pe jumătate dintre respondente să ignore mesajele. Femeile de astăzi sunt mai îndrăzneţe şi mai independente, însă nu acceptă lipsa bunelor maniere. De aceea, le recomandăm bărbaţilor să nu sară peste etape, să îşi pună o fotografie elocventă la profil, să îşi completeze profilul în detaliu, astfel încât partenera de conversaţie să ştie ce subiecte să abordeze în discuţie, să încerce la rândul lor să cunoască interlocutoarea înainte de a-i propune să se întâlnească”, a precizat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro.

Ce vor ele să audă

Respondentele sondajului au oferit domnilor şi câteva idei de conversaţie şi de abordare. Astfel, 37% le sugerează bărbaţilor să li se adreseze politicos, decent. Surprinzător, însă o treime îşi doresc ca reprezentanţii sexului tare să folosească formule de introducere şi de salut, nu să intre direct în subiecte precum interesul pentru o întâlnire în offline. Un „salut/bună, ce faci?” pot face minuni, susţin acestea. De asemenea, 35% doresc ca discuţiile să se învârtă în jurul propunerii ca partenerii de conversaţie să să se cunoască mai bine, să comunice, să schimbe idei, să discute despre pasiuni comune, fără să facă aluzii legate de sex. Pe scurt, femeilor le place să fie curtate, exact ca şi în viaţa de zi cu zi. Lista nu se termină însă aici. Femeile îşi mai doresc ca bărbaţii să fie sinceri în discuţii, să fie interesanţi, să arate că sunt de încredere, dar şi amuzanţi, creativi, veseli.

Fii amuzant şi evită aluziile sexuale

Studiile arată că un bărbat care foloseşte expresii care arată amuzamentul – „ha ha” sau emoticoane corespunzătoare – este mai plăcut de partenera de conversaţie. O altă recomandare a experţilor, în urma studiilor, este ca bărbatul să folosească des în conversaţie numele femeii cu care vorbeşte. Acest lucru poate creşte şansele ca o conversaţie să se concretizeze într-o întâlnire cu peste 12%. Complimentele sunt o altă modalitate de a-i câştiga încrederea şi inima. Însă bărbaţii trebuie să fie sinceri, nu să folosească un limbaj de lemn, care arată că mai degrabă se încadrează în şabloane decât că au studiat în profunzime profilul partenerei de discuţie sau că sunt atenţi la conversaţie. Totodată, printre subiectele tabu la primele întâlniri virtuale se numără aluziile de ordin sexual.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1