Autosugestia are puteri nebănuite

fata.jpg

autosugestie fericire stare puteri energie
Autosugestia presupune îmbunătățirea stării de spirit și vindecarea trupului prin puterea propriilor gânduri.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Terapie mai puțin cunoscută, autosugestia presupune îmbunătățirea stării de spirit și vindecarea trupului prin puterea propriilor gânduri.Pentru ca metoda să dea rezultate, este important să fie întrunite anumite condiţii.

Autosugestia este o tehnică psihologică, dezvoltată de psihologul și farmacistul francez Emile Coué, la începutul secolului al XX-lea. Conform acestuia, în fiecare persoană coexistă două individualități diferite: una este conștientă (rațiunea), iar cealaltă este inconștientă, dotată cu o memorie care înmagazinează până și cele mai neînsemnate evenimente din viața noastră. Inconștientul execută ceea ce noi îi spunem. Cum? Prin autosugestie.

Forța imaginilor și a cuvintelor

În timp ce unii oameni sunt mai receptivi la imagini, reușind să se vindece doar imaginându-se în situația pe care și-o doresc, alții sunt susceptibili la anumite acțiuni. De exemplu, reușesc să-și revină mult mai repede după o boală după ce se comportă ca și cum ar fi sănătoși. Sunt însă și cazuri când oamenii apelează la autosugestie prin intermediul cuvintelor.

 

Află ce puteri are autosugestia pe clickpentrufemei.ro

 

Bucură-te de beneficiile terapiei prin râs

Puterea magică a aromaterapiei: Cum te ajută fiecare ulei?

Loading...

Citește și

  • Este suficient să gândeşti că nu vei reuşi ceva şi chiar aşa se întâmplă. Este rezultatul unui studiu realizat de psihologul britanic Daniel Amen.

  • Mai sexy ca niciodată, la 46 de ani, Demi Moore şi-a dezvăluit recent secretele într-un interviu acordat unei reviste franceze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1