De pe șosea, direct pe mare! Bugatti, un nou record: noul iaht sport de lux, o inovație navală

bugatti_niniette_66_1.jpg

bugatti niniette 66 bugatti chiron
Bugatti surprinde din nou, de această dată, în domeniul naval
Foto: bugattininiette.com

Este visul oricărui milionar să adauge la colecția de mașini sport un iaht de lux, iar dacă acesta se mai și potrivește cu automobilul său preferat și extrem de rar din garaj, cu atât mai bine. Cei de la Bugatti fac ca acest vis să devină realitate.

Reprezentanții uneia dintre cele mai celebre mărci de automobile sport au făcut echipă cu Palmer Johnson, cea mai prestigioasă companie producătoare de iahturi și au creat o adevărată minune navală: Bugatti Niniette 66.

Superbul iaht sport de lux este inspirat după cel mai nou model de vehicul, Bugatti Chiron, care costă peste două milioane de euro și poate atinge amețitoarea viteză de 420 km/h, după cum precizează The Sun.

bugatti_niniette_66_4.jpg

bugatti niniette 66 bugatti chiron
Bugatti Niniette oferă o experiență de navigat unică
Foto: bugattininiette.com

Iahtul Bugatti Niniette are 20 de metri lungime și este fabricat din fibră de carbon care îi conferă rezistență, reduce dn greutate și îi crește eficiența de navigat. Poate atinge viteza record de 44 de noduri, echivalentul a peste 80 de km/h, ceea ce pentru o navă este o performanță impresionantă.

Interiorul este de asemenea confecționat din materiale de calitate, cu design atrăgător, din lemn de stejar și scaune din piele. La bordul acestuia, fericitul proprietar va fi răsfățat cu un bar unde poate servi șampanie alături de prieteni, șezlonguri unde te poți bronza, dar și o vatră unde poți în serile răcoroase pe mare să faci un foc și să te bucuri de diverse delicatese culinare. Desigur, nu trebuie să uităm de jacuzzi, care oferă o splendidă priveliște a oceanului.

bugatti_niniette_66_2.jpg

bugatti niniette 66 bugatti chiron
Bugatti Niniette a renunțat la cabinele micuțe și a optat pentru un spațiu larg și luxos
Foto: bugattininiette.com

În locul unor cabine micuțe, neîncpătoare, Bugatti a optat pentru un spațiu larg, dotat cu o canapea pentru invitați și un televizor uriaș. Cabina oferă și confortul unui pat enorm, unde poți dormi mai bine chiar decât în propriul dormitor.

bugatti_niniette_66_3.jpg

bugatti niniette 66 bugatti chiron
Spațiul de dormit este și el unul deosebit de confortabil
Foto: bugattininiette.com

Precum supercar-ul Bugatti Chiron, Bugatti Niniette este conceput din păcate doar pentru doi pasageri, dar cu siguranță va oferi o experiență maritimă de excepție norococului cuplu care optează pentru acest iaht. Impresionanta navă este dotată și cu o toaletă cu inserții de marmură și bucătărie unde poți găsi un frigider, o chiuvetă și un cuptor cu microunde.

Bugatti nu a dezvăluit încă prețul unei astfel de bijuterii navale, întrucât va fi scos la vânzare abia peste un an.

bugatti_niniette_66_5.jpg

bugatti niniette 66 bugatti chiron
Designul a fost conceput după noul model de supercar Bugatti Chiron
Foto: bugattininiette.com
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1