Zodiile de care trebuie să te ferești! Sunt maestre în manipulare și fac orice din tine

Citeste tot despre: 

Ai întâlnit și tu acea persoană care te face mereu “din vorbe”? Dacă te întrebi cum reușește, e posibil ca astrele să-ți ofere răspunsul. Există anumiți native care te întorc pe toate părțile și te fac să cedezi imediat.

Unii o fac atât de subtil încât ceilalți nu-și dau seama că sunt controlați. Deși tu crezi că lucrurile pe care îi determini pe alții să le facă sunt spre binele lor, s-ar putea intâmpla să nu fie văzute așa și de cealaltă parte. 

 
Ți se pare că ți se potrivește această descriere? Vezi dacă ești pe lista celor mai manipulatoare zodii: 

Pești

Peștii niciodată nu plănuiesc să profite de bunătatea celor din jur, însă au tendința de a juca rolul unei victime. Își vor folosi în mod neintenționat greutățile pentru a obține simpatia, astfel încât să aibă ceea ce își doresc. Ei doar se gândesc că își folosesc sinceritatea pentru suferința lor, dar în realitate atrag nefericirea de partea lor.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!
 

Zodii care o duc bine până la finalul anului. Sunt 3 la număr și a ta poate fi printre ele

 

Cele mai geloase zodii. Se transformă în adevărați detectivi când devin suspicioși

Loading...
 
 

Citește și

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

  • Începutul unei relaţii este acel moment în care avem ocazia de a cunoaşte cel mai bine viitorul partener şi pentru a demonstra cât interes avem faţă de acesta.

  • Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1