Zodiile care vor rămâne singure pentru totdeauna. Se îndrăgosesc, însă renunță prea ușor

Citeste tot despre: 

Singurătatea poate fi uneori "moştenită" din stele și există câteva zodii ghinioniste, care, în foarte puţine cazuri, întâlnesc marea iubire şi rămân cu ea până la moarte.

Zodiile care vor rămâne singure pentru totdeauna - Scorpion

Scorpionului" îi plac relațiile de cuplu bazate pe încredere , clar definite și structurate.Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte prudenți atunci când este vorba despre căsătorie , dar , după ce își pun pirostriile , devin extrem de credincioși , dar și foarte agresivi dacă au cea mai mică bănuiala despre infidelitatea partenerului.Gelozia "Scorpionilor" este legendară .Ei sunt pătrunși atât de intens acest sentiment, încât pot detectă până și gândul sau intenția de a înșela a partenerului lor de cuplu , acest lucru provocând tot atât tevatură că și actul concret , real al infidelității. Din păcate, iubesc cu patimă, dar se retrag ușor dintr-o relație. 

Zodiile care vor rămâne singure pentru totdeauna - Vărsător

Văsatorii sunt recunoscuți pentru ostilitatea lor față de convențional, pentru curiozitatea lor și pentru distanță pe care o păstrează față de ceilalți. Singurul indiciu cert pe care îl ai despre bărbatul Vărsător este imprevizibilitatea.  

Vărsătorii au darul de a te fermeca încă de la prima întâlnire și cu toate că este el însuși un visător, nu îți va da foarte multă atenție. Prioritatea lui este viață socială, nu cea de cuplu. Bărbatul Vărsător este blând și protector, vorbește încet și este liniștit prin însăși natură lui. Chiar și așa, nu trebuie să te lași păcălita de calmul sau și nici să-l consideri măcar o secundă previzibil. Când răbufnește, lasă totul și pleacă.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Cele mai ghinioniste zodii în 2019. Necazurile se țin lanț de ele!

2019, anul schimbărilor bruște! Vezi ce te așteaptă în noul an, potrivit numerologiei

Loading...

Citește și

  • Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.