Zodiile care sunt infidele! Aceşti nativi duc viaţă dublă şi mint de îngheaţă apele

zodii-infidele.jpg

Zodiile care sunt infidele! Aceşti nativi duc viaţă dublă şi mint de îngheaţă apele
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Relaţiile din ziua de astăzi par să nu mai reziste în timp, iar principalul motiv pentru care multe cupluri se destramă este infidelitatea. Conform astrologilor, există unele zodii care sunt mai predispuse să înşele şi să-şi rănească persoana iubită.

Din dorinţa de a fi mereu în centrul atenţiei, unii nativi aleg să ”calce” pe cadavre şi să lase urme adânci în sufletele celor care aleg să trăiască. 
Care sunt zodiile care duc viaţă dublă fiind infidele, află mai jos:  
1. Berbec
De cele mai multe ori, Berbecii se lasă purtaţi de val şi ajung să pice în ispită. Acţionează din instinct şi pun întotdeauna sentimentele în faţa gândirii raţionale, lucru care îi determină să îşi înşele partenerul de viaţă. Se plictisesc foarte repede, caută mereu ceva nou, iar atunci când intervine rutina, pentru ei relaţia nu mai prezintă interes şi se simt liberi să îşi caute fericirea în altă parte.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Anca Serea ar mai vrea un copil: “De ce nu?” Vedeta a devenit mamă de şase ori
8 situaţii în care oţetul de mere este cel mai bun remediu naturist

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale.