Zodiile care nu vor cunoaște niciodată dragostea adevărată

Citeste tot despre: 

Iubesc și sunt iubite, dar nu vor fi niciodată pe deplin fericite. Există câteva zodii care nu vor cunoaște niciodată dragostea adevărată. Iată care sunt acestea și ce le împiedică să iubească la intensitate maximă.

Zodiile care nu vor cunoaște niciodată dragostea adevărată

Berbec

Viața cu tine poate fi ori o poveste cu final fericit, ori un infern emoțional. Îți place să exagerezi orice lucru, iar acest lucru îl poate înnebuni pe partenerul tău. Ești impulsivă și îți place să preiei conducerea în orice situație. Iubitul tău se poate simți sufocat, iar asta îl va determina să te părăsească mult mai devreme decât te-ai fi gândit. Nu vei apuca să duci relația la următorul nivel, deoarece de fiecare dată vei rămâne singură.

Gemeni

Femeile Gemeni se numără printre cele mai pretențioase femei din zodiac. Este foarte greu pentru tine să găsești iubirea adevărată, deoarece bărbatul ideal trebuie să aibă multe calități. Satisfacția, în cazul tău, trebuie să existe la nivel intelectual, abia apoi sexual. De asemenea, ești o fire care are nevoie de spațiu, iar un partener posesiv îți va oferi multe ocazii de a minți, doar pentru a scăpa de prezența acestuia. Iubitul tău trebuie să fie la fel de spontan ca tine și să te surprindă mereu. Deoarece te plictisești foarte repede, șansele de a întâlni dragostea vieții tale sunt aproape nule.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Ele sunt cele mai rele din zodiac! Ce spun astrele despre punctele negative ale femeilor

Horoscop 2019. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări. Ce aduc astrele, tot anul

 

Loading...

Citește și