Zodiacul SĂNĂTĂŢII pentru MAI 2016 – Vezi ce-ţi rezervă astrele!

fitness-600x400.jpg

horoscop sanatate 2016 luna mai astro zodiac
Fecioarele au o sănătate fragilă în această perioadă.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Află cum stai cu sănătatea în luna lui Florar și ce poți face pentru a preveni apariția bolilor sau agravarea lor!

Horoscopul sănătății pentru luna aprilie – Berbec

Vei avea o sănătate de invidiat în luna mai. Totuși, nu întinde prea mult coarda, din contră, încearcă să te păstrezi în formă prin exerciții fizice moderate și prin a sta departe de excesele culinare.

Horoscopul sănătății pentru luna aprilie – Taur

Sănătatea ta este șubredă luna aceasta din cauza stresului la care ești supusă la locul de muncă. Nu uita că sănătatea emoțională este important când ești nevoită să înfrunți realitățile vieții. Nu face schimbări radical în privința dietei sau programului de sport decât după jumătatea lunii.

Horoscopul sănătății pentru luna aprilie – Gemeni

Stai foarte bine la capitolul sănătatea în mai. Dieta și programul de spor ar fi bine să fie puțin modiciate, pentru a preveni probleme viitoare de sănătate. Cel mai mult te poate afecta un meniu prea bogat în grăsimi sau zahăr.

Află ce-ţi rezervă astrele la capitolul sănătate în luna mai 2016 pe clickpentrufemei.ro. 

Loading...

Citește și

  • Cultura egipteană este una din cele mai vechi forme de civilizație din lumea antică. Egiptenii au avut mari contribuţii în domeniul ştiinţelor, mai ales în astrologie. Horoscopul egiptean este împărţit în perioade, fiecare perioadă având un zeu protector care domneşte peste oamenii născuţi în acea perioadă.

  • În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1