Zodiacul chinezesc- Când şi cum ne umple portofelul Şarpele de apă

CLIIMA20121228_0038_1.jpg

Cu cine ar fi bine să ne căsătorim în fucţie de zodie

Duminică, 10 februarie , păşim în Noul An Chinezesc-Anul Şarpelui de Apă, care se încheie la data de 30 ianuarie 2014.

Tradiţia chinezească spune că :"Un şarpe în casă este de bun augur, pentru că familia nu va muri de foame !".

Păşind în Noul An Chinezesc vom fi preocupaţi, desigur, de şansele pe care ni le oferă Şarpele de Apă care "pătrunde " în fiecare casă: Când ne parvin banii şi cum să-i investim cu spor? Când ne putem permite unele extravaganţe sau când să fim moderaţi în demersurile noastre financiare? Fiind responsabil de valorile materiale şi de importanţa laturii spirituale a vieţii, Şarpele de Apă poate stabili o notă de echilibru între cele două sfere?

Vom încerca să ne promovăm propriile idei? Care este etapa potrivită pentru aceste iniţiative?.

Iată cum şi când vom fi mai norocoşi în anul Şarpelui de apă :

Şarpele ( Taurul) 16 aprilie-9 mai

În acest interval veţi fi mulţumiţi de situaţia financiară. Este de bun augur dacă veţi planifica cu atenţie veniturile suplimentare din acest interval. Acum vă permiteţi să investiţi în obiecte de folosinţă îndelungată . Dacă lucraţi în construcţii, dacă sunteţi artizani, pictori , sculptori sau aveţi un job care promovează imaginea publică veţi fi mai bine remuneraţi şi puteţi face şi unele economii.

Calul (Gemenii) 10 mai-3 iunie

Este un interval avantajos pentru voi: Veţi avea mai mulţi bani. De aceea, vă tentează să faceţi investiţii suplimentare, să cumpăraţi acum şi lucruri extravagante. Nu trebuie să risipiţi banii pe lucruri mai puţin folositoare. Cumpăraţi cărţi din domeniul care vă pasionează, dar şi telefoane sau tehnică de calcul. Veţi câştiga mai bine dacă lucraţi în mass-media, în publicitate, dacă sunteţi specialişti în marketing şi agenţi de publicitate. Aveţi succes şi .
faimă , urmată de câştiguri suplimentare, dacă lucraţi în relaţii publice şi sunteţi purtători de cuvânt.

Capra (Racul) 4-27 iunie

Chiar dacă sunteţi obişnuiţi să ţineţi sub control fiecare bănuţ, în acest interval veţi investi cu succes, alături de rude, în afacerile de familie. Cumpărând obiecte care vă sporesc confortul, veţi fi mai siguri pe voi, mai relaxaţi. Cei care vă ocupaţi de afacerile imobiliare, de decoraţiunile interioare, dacă sunteţi colecţionar, comerciant de băuturi sau de orice fel de lichide- parfumuri, benzină, cosmetice,.în acest interval „sunteţi în bani". De asemenea şi din închirierea unor spaţii puteţi aduna câştiguri suplimentare. . .

Maimuţa (Leul) 28 iunie.-22 iulie

Este un interval care stimulează armonia şi bunăstarea , aducînd noroc şi spor în profesiile care au legătură cu artele vizuale. Acum designerii, sculptorii şi pictorii se bucură de beneficii materiale. De asemenea, întreprinzătorii, cei care se ocupă de organizarea unor evenimente private, precum: excursiile, vacanţele, diverse petreceri, expoziţii sau lansări de carte. Şi cei care lucrează în învăţământ şi pregătesc elevi sau studenţi pentru anumite concursuri vor avea mai mulţi bani în portofel.

Cocoşul (Fecioara) 23 iulie-16 august

Astrologii vă dau un sfat care trebuie luat în seamă:: să nu vă subestimaţi nici o clipă talentele. În acelaşi timp, un calcul riguros al câştigurilor suplimentare vă ajută să achitaţi taxe şi restanţe, chiar să faceţi economii.neaşteptate. Pentru voi, orice câştig suplimentar va fi rodul unor eforturi fizice şi intelectuale deosebite..Cele mai multe avantaje le obţin nativii care lucrează manual : maseurii, arhitecţii, cadrele medicale, scriitorii, arhitecţii, meseriaşii de mare precizie ( ceasornicarii , de exemplu) sunt în topul preocpărilor pentru câştiguri suplimetare. Lansarea unor cosmetice sau produse legate de igienă înseamnă o altă sursă de venituri suplimentare.

Câinele (Balanţa) 17 august- 11 septembrie

Vă întâmpină şanse semnificative care vă aduc mai mulţi bani în portofel. Vor câştiga în plus juriştii, avocaţii, diplomaţii, medicii esteticieni, dar şi cei care lucrează în domeniul artelor şi în management. Acum, este bine să investiţi în obiecte de artă, în decoraţiuni interioare, în produse de înfrumuseţare, de modă şi în obiecte pe care n-aţi reuşit să le cumpăraţi atunci când v-aţi dorit. De asemenea, sunt favorizate afacerile de familie, proiectele de igienă şi cele care îmbunătăţesc confortul. .

Mistreţul (Scorpionul) 12 septembrie-7 octombrie

În acest interval cresc veniturile voastre şi puteţi face economii pentru viitor. Acum predomină şi emoţiile legate de ofertele financiare care apar., dar şi pentru unele provocări .Pot avea succese şi bani cei care profesează în cercetare, în arheologie, dar şi persoanele care lucrează în domenii care implică riscul: instructorii de alpinism , scafandrii şi alergologii. Spiritul de întreprinzător şi talentul de a face bani din piatră seacă se remarcă pe tot parcursul acestui interval.

Şobolanul (Săgetătorul) 8 octombrie-6 noiembrie

Trebuie să faceţi faţă unor cheltuieli suplimentare, dar tranzacţiile cu parteneri străni sau cu prieteni stabiliţi în străinătate vă ajută să ieşiţi din impas. Obţineţi succese, bine remunerate în domeniul turismului-ghid, traducător, agent de turism..De asemenea, alte domenii, precum educaţia, cercetarea în medicină şi în practicile naturiste sunt surse de venituri incontestabile în acest interval. Şi scriitorii pot câştiga în plus lansând noi titluri de carte. Călătoriile romantice vă oferă şi ele surprize plăcute şi bănoase, pentru că vă inspiră să demaraţi proiecte inedite.

Bivolul ( Capricorn) 7 noiembrie-31 ianuarie 2014

Acum, în acest interval sunt favorizate proiectele de afaceri pe termen lung. Profesiile legate de agricultură-fermier, horticultor vă aduc bani. Şi meseriile care impun deplasări pentru extinderea unor afaceri în construcţii poate fi o lansare a voastră la scenă deschisă. Există posibilitatea să faceţi investiţii , să faceţi tranzacţii şi să cumpăraţi lucruri de valoare până la data de 22 decembrie. După această dată , până la 31 ianuarie 2014 trebuie să limitaţi investiţiile şi să fiţi foarte cumpătaţi.

Tigrul (Vărsătorul) 3-26 februarie

Deşi faceţi rost de bani cu uşurinţă, puteţi să-i cheltuiţi mai repede decât v-aţi programat. În acest interval puteţi învăţa lecţia prudenţei. În aceste zile, favorizate de şansă, vă puteţi răsfăţa investind în obiecte care vă descreţesc fruntea. Sunt de bun augur proiectele originale , în domenii relativ noi- precum marketingul, resursele umane sau sociologia. Sunt favorizate acum activităţile psihologilor şi astrologilor. De asemenea, vor obţine câştiguri . .
.suplimentare creatorii de imagine, inventatorii, liderii unor grupuri profesionale.

Iepurele (Peştii) 27 februarie-22 martie

Spiritul de întreprinzător vă aduce în aceste zile un profit semnificativ. Mai norocoşi vor fi psihologii , muzicienii, profesorii şi cei care îmbrăţişează meserii legate de viaţa spirituală: Veţi avea spor la bani, dacă veţi fi generoşi cu persoanele aflate în dificultate, pentru că nimic din ceea ce este uman nu vă este străin, mai ales suferinţa. O bună parte din câştigurile suplimentare obţinute în acest interval, le veţi economisi şi veţi face investiţii de folos în vară..

Dragonul (Berbecul) 23 martie-16 aprilie

În acest interval sunteţi dinamici, întreprinzători şi inspiraţi . Acum vă orientaţi spre noi direcţii de activitate şi dezvoltaţi idei îndrăzneţe şi bănoase. Iniţiativele voastre vor atrage atenţia superiorilor şi a persoanelor de decizie şi veţi fi mai bine remuneraţi.
Vor avea succes militarii, cercetătorii, misionarii şi cei care acţionează în domenii cu risc maxim, dar şi medicii :chirurgi, neurologi oftalmologi şi orelişti. Şansa va fi şi de partea celor care practică un sport de performanţă.
Loading...