Ziua de naştere îţi dezvăluie personalitatea! Află cum eşti!

Citeste tot despre: 

Potrivit numerologiei, fiecare număr are o putere proprie şi o relaţie cu toate lucrurile şi fiinţele din univers. Află în cele ce urmează ce influenţă are asupra ta numărul zilei tale de naştere!

Ziua întâi a lunii

Dacă te-ai născut în această zi ai toate calităţile necesare unui lider. Dai dovadă de multă încredere în forţele proprii şi de multă voinţă. Faci eforturi ca tot ceea ce realizezi să fie diferit, original. Eşti energică, iar acest lucru te împiedică să-ţi dezvolţi capacitatea de a gestiona detalii. Pe de altă parte, eşti sensibilă, cu toate că foarte rar îţi arăţi această latură şi-ţi exprimi sentimentele direct.

Ziua a 2-a lunii

Te-ai născut în această zi? Atunci trebuie să fii o persoană sensibilă, intuitivă, sociabilă. Îţi faci cu uşurinţă prieteni. Totuşi, dacă te afli în compania unui număr mare de, este posibil să te cuprindă o stare de nervozitate. Eşti inimoasă şi afetuoasă, calităţi care te fac o bună confidentă, însă latura ta sensibilă te predispune la treceri bruşte de la o stare la alta şi la depresii, anxietate, cu care îţi este greu să lupţi.

Ziua a 3-a a lunii

Fiind născută în ziua a treia a lunii, este posibil să ai vitalitatea necesară pentru a trece extrem de rapid peste obstacole sau necazuri de ordin fizic sau mental. Ai o abilitate nativă de a te exprima uşor în public. Este posibil să excelezi în scris, vorbit, eventual şi cântat. Eşti energică şi-ţi place să conversezi, având totodată şi multă imaginaţie. Pe de altă parte, ai tendinţa de a-ţi risipi energia şi de a trata cu superficialitate unele chestiuni.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA


Loading...