În zilele de sărbătoare, bucureștenii se roagă în Biserica Flămânda

biserica_flamanda.jpg

Biserica Flămânda, cu cele două hramuri ale sale: Sf. Haralambie şi Adormirea Maicii Domnului, face parte dintre lăcaşurile de cult ridicate în perioada fanariotă

În preajma sărbătorii Schimbarea la față a Domnului , o cititoare fidelă a publicațiilor Companiei Adevărul Holding , a dorit să-și spună un punct de vedere, referitor la viața religioasă a bucureștenilor.

Aceasta  ne-a mărturisit că este impresionată de faptul că Bucureștiul este bogat în lăcașuri ortodoxe făcătoare de minuni.. Dintre acestea,  doamna Maria  a dorit să  menționeze  Biserica  Flămânda Săraca, din sectorul IV.  La acest lăcaș de cult merge, an de an,  mai ales la sărbătoarea Schimbării la Față a Domnului. Este vorba despre o biserică  în care se împlinesc dorințele credincioșilor  care  se roagă  când se confruntă cu mari necazuri.

De-a lungul secolelor, istoria zbuciumată a acestei biserici, Săracă, după cum menționează  și numele, i-a atras pe credincioșii cu venituri modeste, iar împlinirile lor nu s-au lăsat așteptate.  Doamna Maria este impresionată de  problemele financiare cu care s-a confruntat sfântul lăcaș, dar și de minunile care s-au împlinit  în această biserică numită, nu întâmplător Flămânda, Săraca. O vreme biserica a avut ca hram sărbătoarea Schimbării la Față. Mai târziu, sfântul lăcaș a primit două hramuri :Sfântul Haralambie  și Adormirea Maicii Domnului.

Împlinirile  credincioșilor  care frecventează sfântul lăcaș, împliniri păstrate cu discreție în viața lor, despre care doamna Maria  a auzit de la cei care au cerut  ajutorul divin când se roagă în biserica  Flămânda, Săraca, vor fi un exemplu și pentru alte  situații dramatice.  În preajma sărbătorii Schimbarea la Față a Domnului,  doamna Maria  se va ruga, din nou, ca de obicei în acest lăcaș de cult, situat pe strada  Olimpului nr 17 din București, sectorul IV și crede, cu toată convingerea,  că aici  vor avea  împliniri și alte persoane cu mari probleme de viață, care vor veni să se roage în acest lăcaș de cult.            

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1