VIDEO Traducătoarea de vise: Ce înseamnă când te visezi pe peronul unei gări?

CLIIMA20120709_0054_1.jpg

Băncile destinate călătorilor care aşteaptă trenul au fost furate sau sparte de huligani
Citeste tot despre: 

A mai trecut o săptămână şi interesul vostru pentru visele recente este tot mai mare. Din visele trimise de voi le-am ales pe cele care vă sugerează soluţii pentru revigorarea financiară şi spirituală.

În mesajele onirice, sănătatea este în mod firesc o prioritate, pentru că trebuie să fiţi în formă pentru a putea finaliza ceea ce v-aţi propus. Fireşte, este bine să păstraţi secretul vostru de suflet şi să vă consultaţi doar cu înţelepţii familiei în problemele presante. În aceste zile colaboraţi bine cu nativii Gemeni, Balanţă şi Capricorni. Faceţi economii cât vă stă în putinţă pentru ca în luna următoare să puteţi investi în obiecte pe care vi le doriţi de mult.

În curtea casei ai o piscină cu apă? Afacerile familiei înfloresc

Visul: Draga este un întreprinzător talentat. Ea ne mărturiseşte că, deseori, până seara târziu, se concentrează asupra iniţiativelor de succes. Ea a visat o piscină superbă în curtea casei şi ne întreabă dacă visul are semnificaţii pozitive legate de priorităţile ei. .

Semnificaţia visului: Pentru Draga este un semnal pozitiv, mai ales că este om de afaceri. Ea va avea colaboratori de succes în special cu Gemenii, cu Balanţele şi cu Capricornii. Amănuntele legate de piscină anticipează reuşite în afacerile pe care le derulează acum. Vor fi proiecte îndrăzneţe, dar nu va rata nimic din ceea ce şi-a propus. În zilele de 21 şi 27 Draga va fi foarte inspirată. În schimb, în data de 26 mai , Draga trebuie doar să adune impresii de la prietenii şi colaboratorii apropiaţi şi să nu ia decizii , pentru că cel mai bun sfetnic este visul de noapte.

Te visezi pe peronul unei gări? Călătoreşti cu folos

Visul: Daniela, ca de obicei, ne semnalează visele recente şi ne roagă să-i spunem repede dacă visul este de bine sau este un avertisment. De curând, s-a visat pe peronul unei gări şi ne spune că nu şi-a propus să facă nici o deplasare.

Semnificaţia visului: Chiar dacă ea nu şi-a propus să călătorească, Daniela va face un drum scurt, nu departe de localitatea natală şi în urma acestei scurte călători va avea mai multe avantaje. Experienţa celor cu care se întâlneşte la acel drum va juca un rol important în privinţa actualelor ei proiecte pe care le va derula după data de 10 iunie, mai exact în zilele de 10, 15 şi 20 iunie. În 27 mai, Daniela trebuie să evite excesele pentru a nu avea surprize neplăcute.


Eşti sărbătorită de prieteni? Vezi ce înseamnă

Visul: Mura a visat că prietenii i-au pregătit o surpriză plăcută: era ziua ei de naştere şi o sărbătoreau la o casă de vacanţă . Totul era pregătit: meniul, muzica şi programul de divertisment. Lista invitaţilor era secretă.

Semnificaţia visului: Pentru Mura urmează o perioadă de muncă intensă şi de împliniri pe plan profesional şi relaţional. Ea va avea o funcţie mai bună, va fi remunerată mult mai bine decât acum. Climatul relaţional se îmbunătăţeşte, iar datele de 27 şi 29 mai sunt zile de succes pentru ea şi pentru colaboratorii Capricorni.

Cineva ţi-a adus cinci saci plini? E de bine

Visul: În curtea firmei, Lia a găsit cinci saci plini şi nu ştia ce conţin, deoarece ea făcea aprovizionarea firmei în anumite zile şi ştia exact ce trebuie să primească de la furnizori; misterul acesta o neliniştea.

Semnificaţia visului: Pentru că Lia a desfăcut sacii şi a văzut că aceştia conţineau produse alimentare pentru firma ei, dar şi mult grâu este vorba despre o premoniţie: firma va prospera: sacii plini care conţin şi boabe de grâu anticipează câştiguri semnificative până la sfârşitul anului. Lia va cunoaşte persoane plăcute şi utile în demersurile ei.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1