VIDEO Horoscopul culorilor lunii septembrie oferit de astrologul Alexandra Coman. Descoperă nuanţele care îţi vor purta noroc

shutterstock_148988282_ok.jpg

Unul dintre nativi trebuie să poarte în septembrie portocaliu sau aur galben Foto Shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Toamna se anunţă a fi provocatoare, cu numeroase conflicte, iscate din senin. Marte, planeta comunicării, intră în retrogradare, Mercur, planeta comunicării, retrogradează şi ea – va trebui să facem revizii, să dăm restart încă din septembrie, pentru a pune lucrurile în ordine şi a evita conflictele.

În acest sens, astrologul a oferit horoscopul culorilor pe care este bine să le porţi în septembrie. Ţine cont de indicaţii şi vei avea ocazia să îţi restartezi sistemul şi energiile în favoarea ta. Pentru fiecare semn zodiacal vei afla în cele ce urmează ce sector de viaţă poţi activa în prima lună de toamnă. Este suficient să ai asupra ta un obiect în acea nuanţă, o geantă ori o brăţară care are şi culoarea ce-ţi poartă noroc luna aceasta, nu trebuie să te îmbraci în roz, de exemplu.

Berbec

Ca să se restarteze, Berbecul are nevoie de energie fizică, pentru că nativii în această zodie îşi irosesc această energie rapid, pentru că se implică în foarte multe lucruri deodată. Poartă culoarea roşie cât de des poţi, pentru că asta îţi va da energie, chef de muncă, dorinţa de a face lucruri.

Citește aici recomandările pentru celelalte zodii și poartă cât de des poți nuanța indicată pentru semnul tău zodiacal, ca să activezi energia pozitivă în viața ta.

Loading...

Citește și

  • Bazat pe poziţia Soarelui şi a Lunii la momentul naşterii, zodiacul aztec are un sistem format din douăsprezece semne reprezentate de animale, plante şi fenomene ale naturii strâns legate de simbolurile sacre. Descoperă-le în cele ce urmează, pentru a afla mai multe despre tine şi despre cei dragi!

  • Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1