V-ați născut în zilele de 7,16, 25? Știți ce semnificație are ziua voastră de naștere?

7.jpg

Numarul 7
Persoanele născute în zilele de 7,16 sau 25 sunt apreciate pentru intuiția lor deosebită
Foto: pixabay.com

Ziua noastră de naștere are o semnificație deosebită. Numerologia, una dintre cele mai fascinante științe, ne asigură că data respectivă are o vibrație specială și imprimă personalității fiecărui individ lucruri inedite. În viața cotidiană, persoanele născute în zilele de 7,16 și 25 ale lunii se remarcă prin seriozitate, gravitate, dar și pentru anumite talente pe care nimeni nu are motive să le conteste.

Acești nativi sunt sensibili, uneori iritabili și  datorită problemelor de sănătae: indigestii, boli de piele, virusuri, iar la vârsta a treia, guta și artrita devin dușmanii lor periculoși.

Opinia specialiștilor

Cei născuți în zilele de 7, 16 și 25 au o natură fragilă și angoasele îi urmăresc în cele mai neașteptate momente ale vieții. În lunile ianuarie și februarie trebuie să fie mai prevăzători cu deciziile și inițiativele lor, aceste intervale fiind etape de viață mai puțin productive. Deși au un aspect aristocrat, nativii dominați de cifra 7 sunt persoane fragile, indecise și lente, iar o veste neașteptată îi poate deruta cu ușurință din drumul lor.
Cei născuți în zilele de 7,16 și 25 sunt apreciați în domeniul lor de activitate pentru intuiția și inteligența de care dau dovadă.  În familia Numărului 7 se aliniază artiști, poeți, gânditori, reformatori și cercetători. În relațiile interumane, aceste persoane vin în ajutorul semenilor care le solicită ajutorul. În momentele decisive din viața lor, ei devin îndrăzneți și adoră perfecțiunea pe care o afișează fără rezerve.   

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1