V-ați născut în zilele de 6,15 sau 24? Știți ce semnificație are ziua voastră de naștere?

6.jpg

6
Persoanele născute în zilele de 6,15 și 24 știu să se bucure de viață
Foto: pixabay.com

Ziua noastră de naștere are o semnificație deosebită. Numerologia, una dintre cele mai fascinante științe, ne asigură că data respectivă are o vibrație specială și imprimă personalității fiecărui individ lucruri inedite. Șase este numărul psihic al persoanelor născute în zilele de 6, 15 și 24.

În viața cotidiană aceste persoane sunt apreciate pentru devotamentul pe care-l manifestă pentru familie, prieteni și pentru relațiile care îi unesc  datorită intereselor comune. În societate, acești nativi  se bucură de magnetism și sunt invidiați pentru ușurința cu care ei atrag sexul opus.
În general sunt sociabili și au șansa să întâlnească oameni pe care pot  conta în orice împrejurare. Acești nativi  mențin relații strânse cu familia, chiar dacă nu ocolesc controversele cu rudele. În scurt timp, ei revin la sentimente mai bune și uită discuțiile aprinse.

Totodată, cei născuți în zilele de 6,15 sau 24 înțeleg bucuriile și durerile rudelor și prietenilor și sunt solidari  cu aceștia la bine și la necaz. Mai mult,  acești nativi păstrează cu ușurință secretele familiei  și nu le divulgă  nimănui. Toți preferă să lucreze în liniște și nu acceptă să fie deranjați atunci s-au apucat de un lucru anume.   

Opinia specialiștilor

Dincolo de aparențe, cei născuți  în zilele de 6,15 sau 24 nu sunt persoane exigente și foarte autoritare cu cei din anturaj. Se remarcă destul de repede faptul că pentru plăcerile lor, acești nativi cheltuiesc cu larghețe și preferă să călătorească deseori în țări străine. În permanență ei sunt ocupați să rezolve o problemă. Femeile care s-au născut în zilele de 6,15 sau 24  sunt frumoase și au gusturi rafinate. Atunci când vor să cucerească un bărbat, aceste native folosesc toate armele pe care le au la îndemână.

Bărbații născuți în zilele de 6,15 și 24 sunt ”vânătorii” noutăților. În dragoste,  ei nu acceptă ideea că trebuie să iubească doar o singură femeie. Toți nativii, bărbați și femei, care au numărul psihic 6 sunt extravaganți, iar șansa îi ajută  să se bucure de  facilități și de huzurul vieții moderne: să aibă o casă, o grădină și să călătorească în zone exotice. În același timp, anturajul celor născuți în zilele de 6,15 și 24 susține că ei nu sunt prea harnici și n-au voința să se concentreze mulți ani doar asupra unui hobby.     

    

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1