Un vultur alb în vis te scapă de un duşman puternic! VIDEO

Traducătoarea de vise a analizat întâmplările insolite întâlnite în mesajele voastre, pasiunea voastră pentru anumite proiecte estivale şi pentru idealuri intime. Nu în ultimul rând, Liliana Ivan a evaluat curajul vostru de a merge mai departe pe calea aleasă. Noutăţile din acest interval pot fi şanse providenţiale care vă ajută să aveţi câştig de cauză în anumite probleme şi să vă bucuraţi de stabilitatea dorită.

Ai visat un vultur alb? Scapi de un duşman puternic

Visul: Cori a fost martora unei întâmplări inedite. În preajma sa, un şobolan mare şi gras era atacat de un vultur alb.

Semnificaţia visului: Cori are un duşman puternic; în principiu, trebuie să fie foarte vigilentă. Spre norocul ei, acel vultur alb reprezintă un protector care îl urmăreşte pe duşmanul atât de periculos, reprezentat de şobolan. În acelaşi timp, vulturul alb anticipează schimbări favorabile, noroc, şanse care apar în calea celui care are un astfel de vis.

Mai mult, visul mai are o semnificaţie importantă: Cori încheie o etapă dificilă din viaţa sa şi se va bucura de o etapă mult mai favorabilă. Trebuie doar să fie prudentă când negociază cu persoane de acelaşi sex în zilele de 1, 19 şi 28 în următoarele şase luni.

Un puhoi de apă murdară te ocoleşte? Scapi de un mare pericol

Visul: Csila a avut un vis foarte ciudat. Era într-un restaurant şi un puhoi de apă murdară trecea pe lângă geamurile încăperii în care se afla. În cele din urmă a reuşit să fugă în spatele restaurantului şi să scape de furia apei.

Semnificaţia visului: În preajma sa, se adună mai multe griji, mai multe necazuri şi probleme de familie. Paradoxal, în astfel de momente, intervin o serie de şanse neaşteptate şi, în ultima clipă, poate găsi soluţia salvatoare. Csila este o persoană norocoasă, care scapă de furia unor persoane răzbunătoare.

Proiectele sale se vor împlini chiar dacă mai întârzie o lună sau două. Csila trebuie să evite să stea la plajă pe malul apelor care, de-a lungul timpului, au făcut victime. În zilele de luni să fie generos cu săracii.

Ai vizitat un magazin cu pălării? Reuşeşti în carieră

Visul: Aurelia a visat că era într-un magazin şi au impresionat-o pălăriile moderne. Nici nu ştia pe care s-o aleagă, mai ales că nu erau prea scumpe.

Semnificaţia visului: Pălăria simbolizează relaţiile amicale, corecte. Când în vis apare o pălărie nouă este vorba şi de o situaţie delicată care poate fi depăşită, cu diplomaţie. În visul Aureliei însă, mai multe pălării care i-au atras atenţia au altă semnificaţie.

Ea va reuşi în carieră sau în afaceri. Oricum, situaţia financiară se poate ameliora foarte curând şi reuşitele vor continua până la sfârşitul anului.

Ai visat că te-ai căsătorit cu o prinţesă? Te bucuri de succes

Visul: Sorin a visat că s-a căsătorit cu o prinţesă, rudă cu contele de Cambridge. Nu ştie când a cunoscut-o, dar se înţelegeau de minune.

Semnificaţia visului: O întâmplare neaşteptată intervine în viaţa lui Sorin. Poate fi vorba de o căsătorie cu o persoană influentă, dar un eveniment privat îi va schimba viaţa în mod cert. Sorin va face cunoştinţă cu persoane din diverse domenii de activitate şi îşi poate alege o altă slujbă mai bine remunerată.

Prinţesa din vis anticipează şi o nouă cunoştinţă, mai deschisă la dialog, onestă şi generoasă. Sorin poate să întâlnească o astfel de persoană în domeniul Media, Teatru sau Tv.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1