Trei zodii afectate de Luna Plină în Peşti. Berbec, probleme mari în dragoste

luna-plina-pesti-1170x780.jpg

Trei zodii afectate de Luna Plină în Peşti. Berbec, probleme mari în dragoste
Sursa foto: Facebook

Luna Plină în Peşti aduce tensiuni la nivel mental, în special pentru cei care suferă din dragoste. Veţi avea tendinţa să cădeţi în extrema unei tristeţi profunde dacă nu vă îndreptaţi atenţia spre alte lucruri. Berbec, mare atenţie la stres şi suprasolicitare, ar fi bine să iei o pauză de la agitaţia zilnică.

Aceste trei semne zodiacale vor avea parte de emoţii foarte puternice până la sfârşitul lunii septembrie, provocate de acest eveniment astrologic, scrie jurnalul.ro.
Berbec
Trebuie să iei o pauză de la toată agitaţia şi să îţi permiţi să te vindeci de toată durerea care s-a strâns în ultima perioadă. În plus, este posibil să intri în tot felul de conflicte cu persoanele importante din viaţa ta. În această lună o să ai nevoie de o persoană în care ai încredere pentru a discuta despre toate lucrurile pe care le simţi.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 
Alexandru Darie a murit! Anca Pandrea nu va merge la înmormântare: ”Nu am avut nimic unul cu celălalt!”
5 beneficii ale ceaiului. Remediul natural care tratează numeroase afecţiuni

Loading...

Citește și

  • Nu sunt experţi în astrologie, dar cunosc horoscopul pe de rost. Este vorba de locatarii unui bloc de pe Calea Dorobanţilor, a cărui faţadă este împodobită cu semnele zodiacale.

  • Fiecare dintre semnele astrologice are un element care-l guvernează şi care-l face compatibil cu un altul. Pornind de aici îţi poţi da seama ce-ţi rezervă destinul în dragoste şi ce şanse ai la o relaţie durabilă cu alesul inimii tale. 

  • Nu o mai scoţi la capăt cu banii şi vrei să afli dacă vor veni şi zile mai bune? Astrele îţi arată ce schimbări vor apărea în perioada următoare, ca să ştii la se să te aştepţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1