Traducătoarea de vise: În visele povestite de vizitatorii noștri se regăsesc întâmplări cu semnificații deosebite

stup_de_albine_jpg.jpg

stup de albine
Ai visat un stup de albine? Veniturile tale vor spori în mod semnificativ
Citeste tot despre: 

Și în această săptămână, cele mai interesante mesaje onirice pe care le-am primit de la pasionații ediției Traducătoarea de vise” se referă la visele lor inedite. De fapt, în visele povestite de vizitatorii noștri se regăsesc întâmplări cu semnificații deosebite care fac referire la viitoarele afaceri la care aceștia trudesc.

Desigur, visele care v-au uimit și v-au amuzat,  în egală măsură, reprezintă o călăuză de care o să vă amintiți multă vreme. Totodată, visele inedite  au o temă comună și cuvântul magic se numește ” Șansă!”. Iată cele mai interesante vise- surpriză, iar   cei care le-au visat  vor să le cunoască semnificația:

Ai visat un stup de albine? Veniturile tale vor spori în mod semnificativ

Visul: Laura ne-a povestit emoționată un vis deosebit: În curtea casei ei a apărut un stup de albine și toate zburau în jurul ferestrelor,dar niciuna nu i-a înțepat pe cei care erau în curtea casei. Laura ne întreabă ce semnificație are visul, pentru că niciodată n-a visat un stup de albine.

Semnificația visului: În curând, cei care visează un stup de albine se vor bucura de  câștiguri  financiare substanțiale. Laurei îi vor spori  veniturile în scurt timp și va reuși să rezolve problemele cu care se confruntă despre care ne-a scris.

Un cocoș cânta la fereastra ta?  Vei avea satisfacții în afacerile la care colaborezi!

Visul:  Despre cocoșul care cânta la fereastra ei, Daria ne-a scris multe  amănunte.  Desigur, Daria  este curioasă să cunoască semnificația acestui vis inedit.

 Semnificația visului: Iată un vis care anticipează bucurii și  satisfacții  pentru afacerile la care Daria lucrează în ultima vreme. În același timp, cocoșul care cântă prevestește și  noroc în dragoste pentru persoana care-l visează aproape de casa sau de fereastra casei ei.

George, pasionat de vise, a visat un  pescăruș. El va fi promovat în funcție.

 Visul: George, un colaborator pasionat de ediția de vise, ne-a descris un vis în care  ” eroul” este un pescăruș care zburdă în preajma casei lui. George se întreabă ce prevestește  acest pescăruș,  o pasăre pe care o visează pentru prima dată.

 Semnificația visului: Totdeauna, în vis, un pescăruș  este de bun augur. Cel care-l visează va fi promovat în funcție, în curând, și se va bucura de numeroase avantaje.

 Ce semnificație are un vis cu un câine de vânătoare? Visul prevestește un câștig

Visul: Dora ne scrie de fiecare dată când are un vis deosebit. De această dată ea a visat un câine de vânătoare care se gudura pe lângă ea. Este pentru prima dată când visează un câine de vânătoare și se întreabă cum se traduce un astfel de vis?.

Semnificația visului: În mod surprinzător, cel care visează  un câine de vânătoare  va câștiga la un joc de noroc. S-a constatat că acest vis prevestește bani care sosesc în mod neașteptat.
    .                         

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1