Traducătoarea de vise: Visele care se repetă prevestesc, deseori, evenimente financiare benefice

4_pepeni_rosii_jpg.jpg

Pepenii roșii anticipează starea bună de sănătate
Sursa foto: Adevărul.ro
Citeste tot despre: 

Am urmărit cu interes veștile primite de curând de la pasinații ediției săptămânale ”Traducătoarea de vise”. Desigur, iubitorii de vise sunt preocupați de semnificația acelor vise ce revin, deseori, la intervale scurte de timp. Psihologii susțin că visele care se repetă frecvent poartă un mesaj anume.

Mai mult, în aceste vise putem găsi soluţii la problemele cu care ne confruntăm, dar astfel de vise pot fi și „oglinda” unor sentimente pe care vrem să le ascundem: îngrijorare sau teamă. În același timp, constatăm că, deseori, se repetă visele în care ne confruntăm cu situaţii neprevăzute. S-a constatat că, după ce am descifrat mesajul viselor și  am  înțeleles  semnificația lor, am scăpat de coșmarul lor și acestea nu ne mai tulbură somnul. Iată veștile primite de la pasionații viselor  care ne prezintă  visele lor care s-au repetat în ultima vreme:   

Ai visat un mușuroi de furnici? Vei primi  o sumă importantă de bani!

  • Visul: Nora ne-a povestit un vis  inedit care i-a trezit interesul. În fața casei, ea a descoperit un mușuroi de furnici. Erau foarte multe și nu reușea să intre în curte fără să le strivească. Niciodată n-a mai avut un astfel vis. De aceea, Nora se întreabă dacă este vorba despre o piedică sau despre un eveniment neplăcut?
  • Semnificația visului: Îngrijorarea Norei nu este întemeiată. Sigur, la prima vedere ea s-a gândit la o situație neplăcută. Dar specialiștii susțin că acel mușuroi de furnici, care împiedică intrarea în imobil, are o semnificație pozitivă. Totdeauna mușuroiul de furnici prevestește că o sumă importantă de bani va intra în casa unde mușuroiu se așează. În curând, Nora se va bucura de o revigorare financiară.    

În vis te-au mușcat puricii? Visul acesta neplăcut aduce bucurii

  • Visul: Laura ne-a povestit un vis care  se repetă și o îngrijorează. S-a trezit ciupită de  numeroși purici și se întreabă ce poate să însemne acest vis neplăcut. În viața reală cred că este cumplit să te confrunți cu un eveniment ca acesta, dar ce semnificație poate avea visul ?
  • Semnificația visului: Situația neplăcută trăită în vis de Laura nu are urmări negative în viața reală. Cine a avut astfel de vise  s-a bucurat în mod neașteptat. Iată că puricii prevestesc că situația financiară a Laurei se va îmbunătăți, iar averea familiei va spori în curând.

George a visat Luna pe cer. De aceea, el va avea un mare câștig   

  • Visul: George ne-a povestit visul lui recent care l-a emoționat. Luna strălucea pe cer și ne întreabă ce va urma după acest vis inedit. Și sora lui a visat Luna, dar aceasta se mișca pe cer și zice că n-a avut bucurii, așa crede el.
  • Semnificația visului: Așa cum a visat George Luna, care strălucea pe cer, aceasta prevestește un mare câștig de care George se va bucura în curând. Desigur, în cazul visului povestit de sora lui, despre Astrul nopții care se mișca pe cer, este vorba de o pagubă în afaceri; de aceea sora lui spunea că  visul nu i-a prevestit bucurii.

Ai visat mulți pepeni roșii? Nu ai probleme de sănătate, deși ești îngrijorată

  • Visul: Daria a avut un vis inedit și nu știe cum ”să-l traducă”. În piața din cartierul ei, agricultorii au adus zeci de pepeni roșii pe care-i vindeau destul de ieftini. Oare ce prevestesc zecile de pepeni roșii?
  • Semnificația visului: Iată un vis care se referă la starea de sănătate . Daria nu va avea probleme de sănătate; totuși ea se teme că se poate îmbolnăvi  așa cum au pățit multe dintre rudele ei în ultima vreme. Îngrijorarea Dariei însă nu este justificată.                
Loading...