Traducătoarea de vise: Visele anticipează șansele pentru oamenii de afaceri

Citeste tot despre: 

Ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână este benefică pentru persoanele care se ocupă de afaceri. Cei care ne-au scris pe această temă sunt ambițioși, preferă să ajungă în fruntea topului și vor să cunoască ce semnificație au visele lor recente. Totodată, cei preocupați de afaceri ne-au mărturisit că preferă să se ocupe de mai multe proiecte și să câștige din mai multe surse.

De asemenea, ei vor să știe dacă întâmplările din visele recente le sugerează cum să acționeze pentru a-și achita  la timp datoriile presante.   

Iată cele mai interesante vise la care cei implicați în afaceri vor să le cunoască semnificația

Ai visat o sacoșă cu smochine ? Te vei implica în afaceri profitabile

  • Visul: Daria, ca de fiecare dată, vrea să cunoască semnificația unui vis recent pe care nu știe cum să-l ”traducă”. O firmă din apropierea casei vindea smochine la un preț avantajos. Mulți clienți cumpărau câte o sacoșă cu smochine; în final, Daria s-a hotărât să le urmeze exemplul. Oare visul acesta va fi avantajos?
  • Semnificația visului: Desigur, urmează o etapă benefică pentru Daria. Smochinele din vis semnifică afaceri profitabile care se finalizează în timp util.

Ai văzut multe numere în vis? Te așteaptă un câștig neașteptat

  • Visul: Laura s-a trezit uimită dintr-un vis recent. Privea o vitrină și lângă hainele expuse ea a văzut numeroase etichete pe care erau scrise multe numere. Sumele înscrise lângă exponatele din vitrină i-au transmis o stare de spirit foarte plăcută. Laura se întreabă ce semnificație au sumele acelea menționate lângă exponatele din vitrină?
  • Semnificația visului: Acele numere apărute în vis, lângă diverse exponate, anticipează sume de bani de care va beneficia Laura. Apărute în vitrină, lângă exponatele expuse, acele numere reprezintă numeroase avantaje financiare de care Laura se va bucura, în curând, din afacerile în care este implicată.  

Te-au uimit multe cartoane cu ouă? Afacerile recente își vor merge bine  

  • Visul: Marius, un tânăr om de afaceri, ne-a povestit un vis impresionant! De curând, el a visat că la firma lui a primit zeci de cartoane cu ouă, deși nu afăcut o comandă atât de mare. El se întreabă ce va urma după acest vis emoționant?
  • Semnificația visului: Marius trebuie să fie bucuros după acest vis. Numeroasele cartoane pline cu ouă simbolizează avantaje financiare: concret, cartoanele  cu ouă, primite în plus, peste comanda făcută, prevestește că actualele afaceri se vor finaliza cu bine. Mai mult, în timp, și alte noi afaceri demarate de Marius se vor finaliza cu bine.

Ai visat că te mânca palma stângă? Visul prevestește un nou câștig în afaceri!

  • Visul: Meri, o nouă vizitatoare a ediției "Traducătoarea de vise", visează în ultima vreme că o mănâncă palma stângă. Visul s-a repetat de mai multe ori pe săptămână și Meri se întreabă de ce se repetă, insistent, acest vis în ultima vreme?
  • Semnificația visului: Meri este pasionată de ediția ”Traducătoarea de vise” și, de aceea, ne scrie când vrea să cunoască semnificașia unui vis. De fiecare dată, când apare o ediție de vise, ea își notează în caietul de vise ”cum se traduce” acel vis important. De această dată, ea trebuie să noteze semnificația acestui vis: când te mănâncă palma stângă în vis, acest semn prevestește câștiguri importante în afaceri. Meri se va bucura de avantaje financiare în afacerile vestimentare în care este implicată și de care este foarte mândră.

 

Loading...