Traducătoarea de vise: Visele care se repetă prevestesc, deseori, evenimente financiare benefice

randunica.jpg

randunica
O rândunică a venit lângă tine, în balconul casei? Vei fi avansată în carieră
Foto: pixabay.com

Am urmărit cu un interes deosebit veștile inedite primite, de curând, de la pasionații ediției săptămânale ”Traducătoarea de vise”. Cei care ne scriu frecvent ne povestesc că acele vise care se repetă la intervale scurte de timp sunt semnificative pentru ei. Totodată, psihologii susțin că visele care se repetă frecvent poartă un anumit mesaj.

În același timp, în aceste vise putem descoperi soluţii la problemele care ne frământă. Sunt și vise care  ne dau de gândit, pentru că nu le cunoaștem semnificația. Dar, după ce descifrăm  mesajul acelor  vise,  scăpăm de emoțiile care  ne tulbură liniștea.

Ai visat un mușuroi de furnici? Visul anticipează o sumă importantă de bani!

Visul: Mara ne-a povestit un vis  inedit care i-a trezit interesul: În fața casei, ea a descoperit un mușuroi de furnici. Erau foarte multe și nu reușea să intre în curte  fără să le strivească. Niciodată n-a mai  avut un astfel vis.  De aceea, Mara  se întreabă dacă  se va confrunta cu un eveniment neplăcut…

Semnificația visului: Îngrijorarea Marei nu este întemeiată. Sigur, la prima vedere ea s-a gândit la o situație neplăcută. Dar specialiștii susțin că acel mușuroi de furnici, care împiedică intrarea în imobil, are o semnificație  pozitivă. Totdeauna mușuroiul de furnici prevestește  o sumă importantă de bani care  va intra în casa unde  mușuroiu se așează.  În curând,  Mara  va profita de o  revigorare financiară.   

Ai visat că o poartă se deschide în fața ta? Curând te vei muta în casă nouă!

Visul: Dora  ne-a scrid din nou și ne-a povestit un vis recent, care a impresionat-o. Când a ajuns aproape de casă a visat că o poartă s-a deschis în fața ei. Oare este vorba despre un vis pozitiv?

Semnificația visului: Când visezi o poartă care se deschide în fața ta,  acest mesaj oniric anticipează faptul că  te vei muta. În curând  te vei muta într-o casă nouă și vei avea satisfacții la care visezi de multă vreme.

O rândunică a venit lângă tine, în balconul casei? Vei fi avansată în carieră

Visul:  Laura, o vizitatoare recentă a  ediției ”Traducătoarea de vise”, ne-a relatat un vis inedit: Era în balconul casei și, pe umărul ei s-a așezat o  rândunică. Drăgălașa pasăre a început să ciripească, minute în șir.  Când s-a trezit din acest vis, Laura  trăia cu impresia că rândunica era, în continuare, pe umărul ei; de aceea ea ne întreabă ce prevestește acel mesaj oniric inedit.

Semnificația visului: În acest vis, rândunica  prevestește o avansare, o ascensiune pe plan profesional. Mai mult, faptul că pasărea  a poposit  pe umărul Laurei multă vreme, în timp ce cânta, pasărea este mesagera unei premoniții pozitive. Și pe plan sentimental,  în viața  Laurei  va  poposi  o veste  pe care o  așteaptă de multă vreme.  

Te plimbai într-un oraș mare? Vei face o călătorie ... bănoasă

Visul: Marius ne-a povestit un vis emoționant: se plimba într-un oraș mare . Era pentru prima dată când vizita acest oraș  cu multe obiective turistice inedite , de unde  a cumpărat mai multe lucruri foarte ieftine. 

Semnificația visului:  Un astfel de vis prevestește avantaje materiale. Este vorba despre o călătorie cu urmări financiare deosebite, cu investiții  în obiecte deosebite pentru  cămin, bibliotecă și garderobă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1