Traducătoarea de vise: Vă implicați cu succes în activități de bun augur!

verighete-vise.jpg

Verighete prevestesc bucurii în dragoste sau o cerere în căsătorie
foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Este un interval benefic pentru activitățile pe care trebuie să le urmați în următoarele patru săptămâni. Mesajele pe care le-am primit în ultima săptămână de la voi, cei pasionați de semnificația viselor, anticipează activitățile profitabile în care vă implicați în următoarele patru săptămâni.

Mai mult, am constatat că toți cei care ne-ați relatat visele voastre recente, sunteți persoane practice, de nădejde și, în curând, după aceste vise veți concretiza proiectele care vă preocupă. Totdeauna, visele dominate de vești îmbucurătoare trebuie  urmărite cu toată atenția, până la data când se vor concretiza.

În vis, apartamentul tău era decorat cu spice de grâu? Visul prevestește belșug

  • Visul: Daria ne-a scris din nou, în urma unui vis inedit. Ea își decorase apartamentul cu buchete de spice de grâu. Trăia cu impresia că vizitează o expoziție. S-a trezit din vis cu o stare de spirit  optimistă. Totuși, Daria se temea că bucuria din vis poate avea o semnificație negativă.
  • Semnificația visului: După acest vis inedit, Daria va avea o perioadă marcată de reușite, de câștiguri. Totdeauna spicele din vis prevestesc spor în activitățile în care se impică cel care le visează. În acest caz, deoarece toată casa Dariei era decorată cu spice, anticipează  belșug. Daria va scăpa de datorii și de obligațiile  păguboase  despre care ne-a relatat.

Erai actriță într-o piesă de teatru? Vei depăși cu bine toate neplăcerile recente             

  • Visul: Mara ne-a povestit cu mult umor un vis recent. Era actriță într-o piesă de teatru și era aplaudată la scenă deschsă.  Ea se teme că după un astfel de  vis va avea necazuri în rezolvarea numeroaselor proiecte la care trudește în ultima vreme.
  • Semnificația visului: Dimpotrivă, Mara nu are motive de îngrijorare, deși ea crede că visele în care te bucuri pot avea și  semnificații negative. De această dată, visul pe care ni l-a povestit, anticipează că ea va trece cu bine peste neplăcerile  cu care se confruntă acum.  

Ai visat că pe biroul tău ai găsit două verighete?  Vei avea bucurii  în dragoste!

  • Visul: Nora ne-a povestit un vis inedit și s-a trezit emoționată din vis. Pe biroul ei a găsit două verighete superbe. Ea se întreba cine i-a oferit un astfel de cadou și ce va urma în viața ei, în curând.   
  • Semnificația visului: Totdeauna, visul în care apar verighete este de bun augur. În curând, Nora va avea bucurii în dragoste; este posibil să se logodească cu prietenul ei ,pe care-l iubește foarte mult. Verighetele prevestesc și o cerere în căsătorie.

Un prieten bătea toba în fața casei tale?  Vei primi o veste foarte importantă!

  • Visul: George ne-a povestit un vis  deosebit. Un bun prieten bătea  într-o tobă  chiar în fața casei lui. Toată lumea privea uimită, iar George îl ruga să înceteze  cu zgomotul  acela infernal.  George a fost foarte  derutat de acest vis și nu știe cum  să-l interpreteze.
  • Semnificația visului: Iată un vis ce anticipează o perioadă de succese pentru George.  Mai mult, în curând el va  primi o veste  foarte importantă,  îmbucurătoare pentru proiectele lui.

 

Loading...