Traducătoarea de vise: Surprinşi în mod plăcut? Problemele majore vor fi rezolvate repede și bine

dialog_medic_pacient_maramedia_.ro_.jpg

Dialogul relaxat cu un medic prevestește sănătate și avantaje financiare în familie
Sursa foto:maramedica.ro

Și în săptămâna care s-a încheiat, am primit de la voi numeroase mesaje interesante în care descrieți întâmplările din vis care v-au luat prin surprindere. O bună parte dintre visele povestite de voi prevestesc împlinirea unor idealuri, altele anticipează dialogul vostru cu persoane din anumite categorii sociale. Fie că v-au uimit, fie că v-au amuzat , visele respective n-o să le uitați prea curând.

De aceea, este firesc să cunoașteți semnificația lor și efectele acestora în viața reală. Dintre veștile trimise de voi, am ales pentru  ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână acele mesaje onirice care anticipează întâlniri de bun augur cu persoane din medii sociale diferite. De asemenea, în urma acestor vise veți rezolva problemele voastre dificile cu ajutorul sfaturilor primite de la persoanele din anturajul vostru. Cuvântul magic pentru această etapă este ”Succes”!

Ai discutat cu  medicul familiei? Vei face economii substanțiale

  • Visul: Dora s-a întâlnit în mod neașteptat cu medicul familiei și au discutat despre sănătatea rudelor ei apropiate. Ea s-a bucurat că veștile primite de la acest profesionist erau foarte bune, dar nu știe ce semnificații are visul în viața reală.
  • Semnificația visului: Întâlnirea neașteptată cu medicul familiei și dialogul relaxat cu acesta  este de bun augur. Visul prevestește o etapă marcată de sănătate și economii substanțiale care se vor aduna în familia Dorei. Dacă ea ar fi visat că acel medic ar fi trecut pe lângă ea fără să-i vorbească, visul ar fi prevestit boală pentru membrii familiei.  

Megeai în pelerinaj la o mănăstire? Vei fi invitată la o petrecere

  • Visul: Meri ne-a povestit un vis emoționant: mergea în pelerinaj la o mănăstire alături de un grup de pelerini. Lumea admira peisajul  și icoanele, iar atmosfera era foarte plăcută. Meri era bucuroasă că  participă la acest pelerinaj, deoarece era o  drumeție inedită. Fiind vorba despre o mănăstire în vis, Meri se teme că visul ar putea avea efecte negative în viața ei în perioada următoare.   
  • Semnificația visului: În mod surprinzător, visul care face referire la un pelerinaj, cu un grup de pelerini, are semnificații pozitive. În curând, Meri va fi invitată la o petrecere de grup, logodnă sau nuntă, unde se va simți foarte bine.

Luai un interviu unui primar? În curând vei fi avansat  în funcție

  • Visul: Cornel, un nou pasionat de ediția de vise, ne-a relatat un vis recent care l-a emoționat: era reporter și îi lua un interviu unui primar pe care l-a cunoscut de curând. Cornel s-a trezit din vis foarte bucuros, deoarece s-a descurcat foarte bine în ipostaza de reporter. Totuși, el s-a întrebat : Ce efecte va avea acest vis în viața reală?
  • Semnificația visului: Cornel trebuie să stea liniștit după acest vis, deoarece se va bucura pe plan profesional. El va fi avansat și, firește, va avea  și o situație financiară mai bună.   

Vorbeai în vis cu un preot? Vei primi un ajutor providențial, neașteptat

  • Visul:  Daria ne-a povestit cu mult haz un vis recent: vorbea cu un preot și se sfătuia cu acesta în privința unor proiecte de familie. Sfaturile primite de la acesta erau deosebite și nu s-ar fi gândit la aceste soluții. Era prima dată când vorbea cu un preot în vis și când s-a trezit se frământa pentru că nu știa ce să creadă despre urmările acestui vis, deoarece avea multe problme de rezolvat și când s-a trezit a uitat sfaturile primate de la preot și nu știe cum va rezolva.  Prioritățile săptămânii. De aceea,  ne-a trimis repede un mesaj…
  • Semnificația visului: Daria va găsi rezolvare la problemele care o frământă. Mai mult, în mod cert, un dialog cu un reprezentant al  bisericii prevestește un ajutor providențial pe care îl va primi de la persoane competente și cu putere de decizie.  

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1