«Traducătoarea de vise»: S-a aprins o lumină în casa ta? Succesul stă să vină - VIDEO

Liliana Ivan a primit multe mesaje de la voi şi curiozitatea voastră este justificată. Vreţi să ştiţi dacă trebuie să vă lansaţi în iniţiative, cum să reacţionaţi în anumite situaţii sau dacă este bine să le daţi lecţii de viaţă prietenilor care v-au dezamăgit. Iată mai jos cum s-au interpretat visele voastre.

S-a aprins o lumină în casa ta? Visul e de bine

Visul: Lia a visat că s-a aprins o lumină puternică într-o încăpere afectată de ploaie. Ea vrea să ştie dacă visul are legătură cu împlinirea unei dorinţe personale, de taină.

Interpretarea visului: Se aprinde o lumină fără intervenţia unui meşter?
Visul este de bine şi anticipează rezolvarea unei probleme care a tulburat multă vreme liniştea familiei. Dorinţa intimă de care vorbeşte Lia se poate împlini în mod neaşteptat, prin intervenţia discretă a cuiva care ştie s-o ajute la timp şi să rezolve discret orice problemă delicată.

Lia trebuie să-şi convingă prietenii să se dedice cauzei în care tot grupul are interese.

Te sperie o furtună? E bine că valurile uriaşe nu te sufocau

Visul: Elena a visat că multe valuri uriaşe spulberau totul în cale. Chiar dacă se apropiau de ea, furia lor nu o afectau, dar se gândeşte că a mai visat o furtună, cu doi ani în urmă, şi a avut un deces în familie.

Semnificaţia visului: Visul sugerează că un pericol o ocoleşte pe Elena, că scapă de o situaţie delicată. Comparaţia cu o întâmplare din trecut nu este firească. Este important că valurile nu au răpit-o pe Elena. Ea trebuie să-şi controleze reacţiile spontane ; în acest mod va evita situaţiile dificile.

Ai visat o lulea?

Visul: Dan a visat o lulea, deşi nu este fumător. Se teme de necazuri neaşteptate.

Semnificaţia visului: Luleau este simbolul conflictelor neaşteptate, chiar şi la locul de muncă. În acelaşi timp, dacă a visat că pufăia de zor din lulea, Dan trebuie să fie prudent în privinţa problemelor de sănătate.

El trebuie să evite excesele de orice fel, petrecerile alături de persoane pe care nu le cunoaşte foarte bine şi mai ales să evite întârzierea unor plăţi.

Ai găsit o potcoavă? Participi la un eveniment important

Visul: În drum spre serviciu, Oana a găsit o potcoavă înfăşurată într-un şervet.

Semnificaţia visului: Potcoava prevesteşte un eveniment important pentru destinul Oanei. Ea va cumpăra un obiect de valoare, va construi o casă, va reuşi la un examen sau se va căsători, dacă este logodită.

Dar potcoava înfăşurată într-un şervet semnifică şi o colaborare, dar care ascunde unele date importante. Oana trebuie să fie atentă dacă semnează documente financiare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1