Traducătoarea de vise: Primești un dar inedit? Găsești un obiect pierdut? Vei avea succese importante în proiectele tale

chei.jpg

Legătura de chei anticipează spor în activitate și revigorare financiară
Sursa foto: Adevărul.ro

Și în această săptămână am primit multe, multe mesaje, mai ales, de la pasionații acestei ediții de vise. Majoritatea au precizat că ei au ținut seama de visele recente pe care noi ”le-am tradus”. De aceea, când au ales strategia pentru rezolvarea proiectelor lor temerare au ținut seama de semnificația acelor vise și proiectele respective s-au finalizat cu succes.

Încurajați de aceste reușite, vizitatorii noștri ne-au povestit alte vise recente și vor să le cunoască semnificația, cât mai curând. Desigur, mai mulți pasionați de vise, care urmăresc cu multă atenție ediția ”Traducătoarea de vise”, și-au propus să-și programeze proiectele importante în funcție de semnificația viselor inedite. Desigur, doresc ca proiectele vizitatorilor noștri să se împlinească și, mă grăbesc, să le traduc visele recente pe care ni le-au pregătit.  

Ai găsit legătura de chei pierdută? Vei avea spor în proiectele tale

 Visul: Olga, o nouă vizitatoare a ediției ”Traducătoarea de vise” , a fost impresionată de un vis recent. Nimeni din anturaj n-a știut să-i spună ce va urma după acel vis inedit: Era la birou și lucra foarte grăbită. Pe neașteptate, o colegă i-a pus lângă calculator legătura de chei pe care o pierduse de curând. Olga ne-a mărturisit că s-a trezit din vis foarte emoționată și se gândea ce semnificație are acest vis  pentru care a avut emoții toată noaptea.  

Semnificația visului: Un astfel de vis   este de bun augur. Pentru Olga urmează o etapă de realizări. Va lucra cu spor, iar o legătură de chei în vis  mai are o semnificație: aceasta prevestește belșug. Olga vă reuși să-și achite toate datoriile și va obține mai multe câștiguri suplimentare.

Răsuna  clopotul bisericii din cartier? Vei afla o veste foarte importantă

Visul: Daria ne-a povestit că toată noaptea a visat că răsuna clopotul bisericii din cartier, deși nu era o zi de sărbătoare. Niciodată n-a avut un astfel de vis și se întreba ce poate să vestească un astfel de mesaj oniric.  

Semnificația visului: Daria nu trebuie să fie îngrijorată. Visul prevestește  un eveniment foarte important care are legătură cu cariera ei. Daria poate să afle că va fi promovată în funcție  în mod neașteptat, iar acest succes va fi  sărbătorit cu prietenele ei.   

 Ai primit cadou o undiță ?  Un proiect se va concretiza cu succes

Visul:  Marius ne-a povestit cu mult haz un vis foarte recent. Mezinul familiei i-a făcut cadou de ziua lui o undiță superbă. Dar Marius n-a pescuit niciodată și se gândește dacă poate să fie vorba despre un vis care să-i aducă bucurii.

Semnificația visului: Da, în curând, acest vis va avea efecte benefice în viața lui Marius. Totdeauna, în vis, undița anticipează beneficii. Marius va fi felicitat pentru un proiect inedit la care va lucra împreună cu fratele său.         

Gustai dulceață  în vis? Te bucuri de reușită într-o afacere recentă

Visul: Maria ne-a relatat un vis amuzant: deși  ține regim de slăbire, a făcut dulceață de caise, să fie în cămară... De ziua ei, totuși, s-a răsfățat cu o porție de dulceață. Se spune că, deseori, dulciurile în vis prevestesc controverse. Ar fi neplăcut să fie așa ceva  în viața reală, se gândea ea.    

Semnificația visului: Dulceața pe care a degustat-o Maria în vis, de ziua ei,  are  o semnificație de bun augur:  ea va avea succes într-o afacere pentru care lucrează de multă vreme. Numai atunci când în vis primești dulciuri  cu multă cremă, visul respectiv vestește vorbe în contradictoriu.

 

 

 

Loading...