Traducătoarea de vise! Prietenii îţi oferă un cadou inedit? Vezi ce înseamnă - VIDEO

Citeste tot despre: 

Am analizat cu bucurie şi cu multă curiozitate mesajele trimise de voi. Pentru priorităţile pe care trebuie să le împliniţi, iată că în acest interval sunteţi mai eficienţi, mai organizaţi şi mai pragmatici.

Am remarcat tenacitatea vostră în carieră, preferinţa pentru deplasări în alte localităţi, discuţiile cu sursele autorizate. În acest interval, treceţi cu bine peste situaţiile dificile , dacă păstraţi cadenţa în munca voastră şi secretele de familie.

Porţi şoşoni deşi este cald? Este semn de prosperitate

Visul: Ca şi în viaţa de fiecare zi, în vis, Viorel era foarte ocupat cu aprovizionarea firmei. Afară era cald, dar el purta şoşonii de iarnă, pentru că n-avea pantofi.

Semnificaţia visului: Teama lui Viorel pentru viitorul firmei îl îndeamna să facă economii şi să muncească mult.În vis, el nu voia să mărturisească subalternilor că nu are bani să-şi cumpere pantofi, dar spera că vor veni vremuri mai bune.

Intr-adevăr, speranţa lui se poate împlini, foarte curând. Şoşonii cu care era încălţat sunt simbolul sporului, al belşugului, adunat prin muncă perseverentă.

Îţi aduce noroc: Dacă aduci în firmă amuleta elefant, de exemplu.

Prietenii îţi oferă un cadou inedit? Vezi ce înseamnă

Visul:Mariana s-a trezit din vis râzând cu poftă. Pentru că este mai grăsuţă, de ziua ei, prietenii i-au oferit un cadou inedit-un... toiag. Astfel, prin acest dar, ei făceau aluzie la faptul că Marianei nu-i plac curele de slăbire şi nu este prea sprintenă când merge.

Semnificaţia visului: Mariana şi-a făcut multe planuri pentru concediu. De aceea, prietenii i-au dăruit un toiag, să se deplaseze mai uşor, în perioada concediului.

Dincolo de nota amuzantă a visului, darul primit de Mariana are o semnificaţie pozitivă: este simbolul unui drum lung, pe parcursul căruia Mariana va rezolva mai multe probleme prioritare . Ea va fi ajutată de prietenii ei, cei care i-au dăruit toiagul.

Îţi aduce noroc : Dacă păstrezi discreţie asupra secretelor de familie.

Ai o seră de flori? Dragostea ta va fi împărtăşită

Visul: Maia, o studentă ambiţioasă, vrea să aibă o afacere onorabilă, care să-i completeze bugetul şi să-şi cumpere cărţile care o interesează. Ea vrea să fie patroană, dar nu la voia întâmplării.

Semnificaţia visului: De aceea, în vis, ea a ajuns la concluzia că o seră de flori este alegerea ideală. Dacă sunt îngrijite, florile aduc venituri frumuşele. Acest vis, care face referire la sera de flori, are o dublă semnificaţie: atrage şansa unor câştiguri şi anticipează o dragoste împărtăşită.

Îţi aduce noroc: Amuleta floarea-soarelui.

Mergi cu caleaşca? Te bucuri de câştiguri

Visul: Cornelia a visat că pleca în provincie cu o caleaşcă. Maşina familiei era defectă şi nu avea cine s-o repare. Pentru că trebuia să facă unele cumpărături, o prietenă i-a oferit o caleaşcă, amintire de familie, care era folosită doar în situaţii-surpriză.

Semnificaţia visului: Pentru Cornelia, acest vis are semnificaţii foarte bune. În curând, ea va obţine câştiguri, fără pierderi, din îndeletniciri modeste : fie că se va ocupa de produse de panificaţie, că va face floricele sau îngheţată.

Îţi aduce noroc: Amuleta cupă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1