Traducătoarea de vise : Porţi un mărţişor superb? De ziua ta ai primit un hamac? Ai întâlnit o pajişte cu ghiocei? Ai visat halbe cu bere?Află ce mesaj norocos anticipează visul vostru !

martisor.jpg

martisor, vis
Dacă visezi că porţi mărţişor, vei avea o căsătorie norocoasă
Citeste tot despre: 

Bine v-am regăsit, dragi prieteni! M-au surprins în mod foarte plăcut veştile primite de la vizitatorii care ne scriu pentru prima dată!

Cu toţii sunt preocupaţi de semnificaţia viselor care anticipează venirea primăverii. „Visul meu este un vis premonitoriu ?” , „Credeţi că vom avea bucurii în dragoste? Dar în carieră?” Aceste întrebări predomină în mesajele celor care ne-au scris, pentru că li s-a părut fascinantă „lumea” prin care s-au plimbat în vis.Vizitatorii noştri sunt curioşi să afle semnificaţia visului şi pentru faptul că au ajuns la timp la destinaţie şi nu „s-au rătăcit” în vis, cum li s-a întâmplat odinioară, în alte vise. Mai mult, mulţumirea sufletească s-a menţinut şi după ce s-au trezitdin vis. Totdeauna visele care prelungesc starea de bine în viaţa reală sunt, cu adevărat, premonitorii. Acestea anticipează schimbări importante şi pozitive, pe plan afectiv şi profesional, dar şi bucurii în colaborare cu anumiţi nativi. În această săptămână, alături de Gemeni şi de Raci aveţi şansa să finalizaţi proiecte dificile, cu preţul unor eforturi mai mari, decât altă dată. Dintre mesajele onirice trimise de voi, le-am selectat şi le-am tradus pe cele care se referă la dragostea împlinită şi la succesele aşteptate în viaţa socială.

Porţi un mărţişor superb?  Vei avea o căsătorie norocoasă

Visul: Alina ne-a povestit unul dintre cele mai frumoase vise pe care le-a avut în ultimii ani. În cutia poştală a găsit un mărţişor superb: o rândunică înconjurată de multă lumină în cuibul ei.  Imediat a pus misteriosul cadou la reverul pardesiului. De atunci, Alina are impresia că lumina din cuibul rândunicii o călăuzeşte la fiecare pas. I-a povestit visul şi logodnicului ei şi acesta i-a spus că visul are să-i poarte noroc.

Semnificaţia visulului: Într-adevăr, visul acesta anticipează că Alina va avea noroc. De fapt, ea va avea o căsătorie norocoasă cu logodnicul ei, cel care aşteaptă ca ea să accepte cererea în căsătorie.

Talismanul norocos: Un clopoţel.

De ziua ta ai primit un hamac? Vei beneficia de o moştenire

Visul: De multă vreme, Adela îşi doreşte un hamac. Ea spera să-l cumpere, foarte curând, şi se gândea să-l monteze pe terasa casei. În vis, bunica i-a împlinit dorinţa, iar Adela îl admira şi se considera o persoană norocoasă.

Semnificaţia visului: Hamacul din vis reprezintă un dar mai valoros decât crede Adela. Este vorba despre o moştenire pe care bunica ei s-a hotărât să i-o ofere, pentru că Adela este nepoata  preferată.   

Talismanul norocos: O cheie.

Ai întâlnit o pajişte cu ghiocei? Munca ta va fi răsplătită

Visul: Delia mergea grăbită spre serviciu. Pentru a câştiga timp, ea a ales un drum pe scurtătură. Când nu se aştepta, aproape de companie, Delia a văzut o pajişte plină cu ghiocei. Oare aceşti mesageri ai primăverii sunt de bun augur, ne întreabă ea?

Semnificaţia visului : Este vorba despre un vis bun, cu efecte pe termen lung. Este adevărat, Delia va fi răsplătită pentru un proiect inedit, cu o sumă de bani, pe care o va primi, în etape. De-a lungul anului, Delia va colabora cu colegii la multe alte lucrări, ce vor fi sărbătorite la scenă deschisă. Ghiocelul este simbolul unei munci   susţinute şi răsplătite.  

Talismanul norocos: Un buchet de ghiocei.   

Ai visat halbe cu bere?  Participi la o petrecere  norocoasă

Visul: Un nou vizitator, Dorin, ne-a povestit un vis amuzant. Era

invitat la o aniversare şi invitaţii au consumat numai bere, iar halbele aveau diferite dimensiuni.   

Semnificaţia visului: În acest caz, o petrecere la care participă numai bărbaţi, prieteni de familie, visul anticipează  un debut norocos în afaceri pe termen lung.   

Talismanul norocos: O bancnotă de 100 .   

 

 

 

Loading...