Traducătoarea de vise: Pasionații de vise cred că anumite mesaje, primite în visele recente, prevestesc întâmplări de bun augur

struguri_jpg.jpg

Un platou plin cu struguri anticipează reușite în afacerile familiei
Sursa foto: Adevărul.ro

Mesajele primite de la voi, în ultima săptămână, anticipează întâmplări emoționante și norocoase în egală măsură. Deseori, când în visele celor care ne scriu au apărut conjuncturi asemănătore cu cele din visele voastre, în curând, în viața celor care le-au visat au intervenit câștiguri neprogramate.

Ai visat că ai primit cadou o umbrelă? Te vei bucura de un câștig

Visul: Mara ne-a scris din nou și era bucuroasă în vis. Ea primise cadou o umbrelă foarte frumoasă, de la o prietenă. Era un cadou practic, de care avea nevoie în viața reală. Oare visul acesta anticipează o veste de bun augur?

Semnificația visului: Da, umbrela primită cadou în vis prevestește un câștig de care Mara va beneficia în curând.

Ai visat un platou plin cu struguri? Visul este mesajul prosperității

Visul: Delia, o colaboratoare pasionată de semnificația viselor ne-a povestit un vis recent care a emoționat-o. Pe biroul ei, la companie, a visat un platou plin cu struguri superbi. Ea crede că acest cadou l-a primit de la prietenele care știu că strugurii sunt fructele ei preferate. Dar ce semnificație au aceste fructe?

Semnificația visului:  Deseori, cine a visat struguri a avut parte de surprize financiare foarte plăcute, pentru că aceste frucre anticipează prosperitate.

Bunica ta torcea un fuior de lână? Afacerile familiei  merg bine

Visul: Într-un vis recent, bunica ta torcea un fuior de lână . De multă vreme n-ai mai visat-o pe Buni , dar de fiecare dată , după un astfel de vis, urmează surprize plăcute.

Semnificația visului:  Este un vis care prevestește  reușite în afacerile familiei în care sunt implicate mai multe rude.  Fuiorul de lână , tors de Buni, anticipează reușite financiare, începând din această lună.

Ai visat o verighetă nouă? Visul anticipează bucurii în dragoste

Visul: Daria ne-a povestit un vis recent care i-a transmis o stare de spirit deosebită. Ea a visat o verighetă superbă pe care o admira în vitrina unei bijuterii. Vânzătoarea i-a spus că bijuteria are un preț foarte avantajos. De aceea, Daria s-a trezit din vis bucuroasă că poate s-o cumpere.

Semnificația visului: Verigheta visată de Daria va avea un ecou deosebit în viața personală. Pentru Daria vor urma multe  bucurii, în dragoste, alături de logodnicul ei, George, despre care ne povestește întâmplări emoționante.               

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1