Traducătoarea de vise: Mesajele primite prevestesc beneficii materiale neașteptate

miei.jpg

Mieii prevestesc bogăţie
Citeste tot despre: 

Mesajele pe care le-am primit de la pasionații de vise în ultima săptămână anticipează întâmplări norocoase, șanse care, în curând, se vor concretiza. Veștile deosebite pe care ni le-ați trimis recent prevestesc o etapă marcată de câștiguri suplimentare și de împliniri la care așteptați în ultima vreme.

Și în săptămâna care s-a încheiat am primit de la voi, cei care sunteți pasionați de semnificația viselor, mesaje deosebit de interesante. În mod firesc, cei care ne-ați scris, ne-ați relatat bucuriile și emoțiile pe care le-ați trăit în visele recente. Unii dintre voi ați asistat la nunta unei rude, alții ați întâlnit lângă casa sau lângă mașina voastră  un mușuroi de furnici sau ați participat la evenimente inedite în viața voastră. Oricare a fost mesajul din vis, pentru cei care ne-ți scris, este importantă semnificația visului, pentru că astfel aflați ce evenimente vor urma în viața voastră în curând, în această primăvară.

Din visele primite de voi de curând, am ales pentru această ediție ”Traducătoarea de vise” acele mesaje care prevestesc beneficii financiare pe termen lung. În mod surprinzător, unele vise au o temă comună și cuvântul magic se numește ”Șansă!”.

Ai visat multe bancnote noi? Iată visul  care prevestește prosperitate

Visul: Reli a avut un vis recent, emoționant. A primit mai multe bancnote noi de la sora ei care a mai lansat cu succes o carte. A primit banii, s-a bucurat, dar când s-a trezit din vis credea că banii respectivi prevestesc o supărare, o pierdere. 

Semnificația visului: Mai multe persoane au emoții după un vis în care primesc bani. În acest caz, Reli nu are nici un motiv de îngrijorare. Ea a primit mai multe bancnote noi de la sora ei, iar aceasta a câștigat banii respectivi dintr-o realizare profesională, tipărirea unei cărți. De aceea, Reli se va bucura de o mare împlinire, de prosperitate. Dacă banii primiți ar fi fost obținuți dintr-un împrumut, atunci ea ar fi avut de restituit unele datorii  mai repede decât ar fi fost înțelegerea cu persoana care i-a împrumutat banii.  

Ai visat un pod nou, impresionant? Urmează o perioadă cu zile norocoase 

Visul: Daria ne-a povestit cu lux de amănunte un vis emoționant. Traversa un pod nou, construit de curând în oraș. Voia să ajungă repede la bunica ei, să-i ducă mâncare și medicamente. Podul lega două zone ale orașului și Daria se bucura că a reușit să ajungă repede, aproape de casa bunicii. Oare ce prevestește visul?

Semnificația visului: Daria care traversa un pod nou a ajuns destul de repede la bunica. Podul, care lega două extremități ale orașului, și le era de folos celor care voiau să ajungă repede la o destinație anume, anticipează o etapă cu zile norocoase, cu satisfacții. Proiectele la care Daria lucrează  se vor finalize fără întâziere, spre satisfacția întregii familii.

Te-ai visat mireasă? Vei avea un trai liniștit în căsnicie

Visul: Mara ne-a scris în urma unui vis emoționant. Ea s-a visat mireasă, deși este căsătorită. Unele persoane i-au spus că visul respectiv prevestește necazuri și, de aceea, Mara vrea să știe ce va urma în viața ei după acest vis.

Semnificația visului: Iată un vis care este interpretat în mod greșit ca fiind un mesager al grijilor și necazurilor. Dimpotrivă, Mara trebuie să fie convinsă că acest vis este un mesager de bun augur, așa cum s-a dovedit decenii la rând. Mara va avea un trai liniștit în căsnicia ei și nu are motive de îngrijorare. 

Mai mulți miei zburdau pe o pajiște superbă? Te poți îmbogăți în curând

Visul: George ne-a povestit un vis foarte plăcut care-i amintește de copilărie. Pe o pajiște în fața casei bunicii, sub fereastra casei ei, zburdau mai mulți miei. Parcă erau niște copii care se răsfățau în vacanță. Visul a continuat pe aceeași temă: el ținea în brațe un miel dolofan.

Semnificația visului: Iată un vis minunat! Pentru George urmează o perioadă de prosperitate: poate fi vorba despre un  premiu pe care poate să-l obțină la concursul despre care ne-a vorbit, că va fi promovat în funcție. Desigur, George va obține câștiguri importante la un concurs la care participă. 

Loading...