Traducătoarea de vise: Lucrezi într-un hotel de lux? Ai primit cadou o hartă? Ai noroc la jocul de cărţi? Te urmăreşte un hoţ de buzunare? Află când visele voastre anticipează succesul

carti_de_joc.jpg

carti de joc
Ai visat cărţi de joc? Află semnificaţia visului
Arhiva Click!

Bine v-am regăsit dragi prieteni! Foarte interesante şi amuzante sunt veştile trimise de voi, cei care ne-aţi scris. În mesajele voastre onirice, povestite cu haz, foarte interesante sunt amănuntele şi totdeauna acestea au semnificaţii foarte precise pentru viitoarele voastre iniţiative care se vor derula în viaţa de zi cu zi.

În mesaje trimise de voi în această săptămână, am observat preocuparea voastră pentru unele activităţi care vă aduc satisfacţii pe plan social, profesional şi afectiv. Totodată, am observat şi teama care vă urmăreşte pe unii dintre voi în vis, o prelungire a emoţiilor din viaţa reală. În această săptămână, Vărsătorii şi Berbecii vor influenţa, mai ales, strategiile noastre.

Pentru această ediţie, am ales visele care anticipează schimbările semnificative care se conturează în viaţa celor care au vise asemănătoare cu cele prezentate de noi în această rubrică.

Lucrezi într-un hotel? Vei avea un loc de muncă bănos

Visul: Anca şi Daniel au avut un vis asemănător.  Fiecare era angajat la un hotel de lux şi se întreabă ce semnificaţie ar avea acest vis, pentru că meseria lor este diferită de cea din vis.

Semnificaţia visului: Acest mesaj oniric anticipează o schimbare în bine în carieră. Anca şi Daniel vor avea un post mai bănos, fie că vor fi avansaţi la locul de muncă, fie că îşi vor schimba jobul.       

Prin această schimbare, ei se vor bucura şi de compania unui anturaj plăcut.

Talismanul norocos: Amuleta ceas.

Ai primit cadou o hartă? Descoperi un secret

Visul: De ziua lui, Radu a primit un cadou mai deosebit-o hartă pe care, în viaţa reală şi-o dorea de multă vreme. Radu se întreabă dacă dorinţa aceasta i-a influenţat visul sau dacă, în acest caz, harta poate avea o anume semnificaţie pentru proiectele lui.

Semnificaţia visului: Harta semnifică un punct de reper, o noutate care te ajută să clarifici anumite semne de întrebare. Totodată, cine visează o hartă nouă  va afla un secret, important pentru viaţa sa personală.

Talismanul norocos: Amuleta busolă.

Ai visat anumite cărţi de joc? Atenţie la strategii

Visul: Mura a visat că făcea o pasienţă. La sfârşitul acesteia, s-au aliniat aşii pe masa de joc. Ce rol vor avea cei patru aşi pentru proiectele la care lucrează Mura ? 

Semnificaţia visului: Este un vis profetic. Acesta îi sugerează vizitatoarei noastre că trebuie să se gândească cu multă atenţie la strategiile care au legătură cu viaţa de fiecare zi. Îndeosebi aşii au semnificaţii de care Mura va trebui să ţină seama. Rombul înseamnă prosperitate; inima roşie anticipează o perioadă fericită, lipsită de griji; inima neagră sugerează prudenţă în decizii, pentru că orice decizie pripită poate aduce necaz; în schimb, trefla îndeamnă la consecvenţă, la o muncă susţinută.

Talismanul norocos: Cei patru aşi.

Eşti urmărit de un hoţ de buzunare? Te urmăreşte un duşman

Visul: Adrian, un nou vizitator al acestei rubrici, ne-a povestit cu mult haz ce vis cumplit a avut la întoarcerea din concediu: Un hoţ de buzunare îl urmărea şi avea o atitudine agresivă faţă de el. Spre norocul lui Adrian, hoţul n-a reuşit să-i smulgă portofelul din buzunar.

Semnificaţia visului: În orice vis, un hoţ de buzunare este un duşman aprig. Acesta te urmăreşte pas cu pas, până când îşi îndeplineşte planul-să te păgubească. Adrian a fost norocos; pentru că în ultima clipă i-a îndepărtat mâna hoţului din buzunarul său, va  scăpa de pagubă. Adrian va descoperi cine este duşmanul şi va acţiona la timp.

Talismanul norocos: Amuleta Bancnota de 10 lei.

Loading...

Citește și