Traducătoarea de vise: Joci biliard cu prietenii tăi? Te spovedeşti la preot? Ai primit cadou mai mulţi galbeni? Culegi smochine? Află ce semnificaţie au visele premonitorii!

biliard

biliard, vise
Dacă visezi că joci biliard, treci cu bine peste obstacole

Bine v-am regăsit dragi prieteni! Veştile voastre, însoţite de vervă, demonstrează că, în viaţa reală, sunteţi pregătiţi de fapte mari. Pentru că visele din ultima vreme v-au emoţionat, ardeţi de curiozitate să aflaţi dacă mesajele onirice trimise de voi anticipează o reuşită la care visaţi de multă vreme.

Pentru această ediţie, am ales şi am „tradus” visele care se referă afacerile de familie şi la viitoarele voastre câştiguri. Este adevărat, cheltuielile din această perioadă sunt destul de mari. Însă vestea cea bună se referă la recuperarea unor sume de bani care au întârziat până acum. În curând, aceşti bani vor intra în contul vostru. Mă bucur că vizitatorii consecvenţi ediţiei de vise au reţinut cât de importante sunt amănuntele din visul povestit de ei şi, de aceea, au respectat această condiţie. 

De asemenea, în mesajele recente primite, am observat preocuparea voastră pentru unele activităţi care vă aduc satisfacţii pe plan social, profesional şi afectiv. În această săptămână, veţi rezolva o serie de probleme importante în compania Săgetătorilor şi Vărsătorilor. Iată ce vise am „tradus” pentru această ediţie:  

Joci biliard cu prietenii tăi? Depăşeşti cu bine multe obstacole

Visul: Dinu ne-a povestit că juca biliard în doi alături de prietenii lui. De câte ori participa la partide de biliard în doi îşi încărca bateriile pentru multă vreme. Înainte de a pleca din club, Dinu a fost atent cum joacă şi alte echipe, cunoscute pentru un stil de joc alert.

Semnificaţia visului: În prima parte a visului, când Dinu juca biliard cu prietenii, visul are o semnificaţie deosebită: el va reuşi să depăşească cu uşurinţă mai multe obstacole pe plan profesional şi social. În a doua parte a visului, Dinu admira jocul altor pasionaţi de biliard ; în acest caz, visul anticipează beneficiile unor afaceri   care se conturează, în curând, în familia lui.

Talismanul norocos: Piramida.

Te spovedeşti la preot?  Afli secrete care-ţi vor fi de folos

Visul: Mona ne-a povestit un vis inedit, cu lux de amănunte. Bunica a îndemnat-o în vis să se spovedească la duhovnicul familiei pentru a scăpa de unele probleme. Deoarece bunica Monei este o înţeleaptă, cum susţine ea, Mona i-a ascultat sfatul.

Semnificaţia visului: În acest caz este vorba despre un vis premonitoriu. În viaţa reală, Mona va afla unele secrete, iar noutăţile respective îi vor fi de mare folos şi în carieră , şi în viaţa personală. Totdeuna un om avizat ştie cum să acţioneze. 

Talismanul norocos: Un crucifix.

Ai primit cadou mai mulţi galbeni? Te îmbogăţeşti 

Visul: Violeta ne-a povestit un vis emoţionant: a primit de ziua ei mai mulţi bănuţi de aur. Crede că bunica a vrut să-i facă această surpriză extraordinară. Monedele străluceau în palma ei şi, când s-a trezit din vis, Violeta se întreba dacă, în viaţa reală, galbenii sunt simbolul norocului.

Semnificaţia visului: Da, Violeta este o persoană norocoasă. Deşi ea are probleme financiare, galbenii din vis prevestesc câştiguri importante, peste aşteptările ei. Printr-un concurs de împrejurări, Violeta va primi o sumă importantă de bani, poate o moştenire.

Talismanul norocos: Un trifoi cu patru foi.

Culegi smochine ? Afacerile familiei devin profitabile

Visul: Maria s-a trezit fericită din vis: A cules un coş plin cu  smochine din grădina casei. Şi voia să mai adune şi în ziua următoare. Smochinele erau fructele ei preferate şi Maria era  bucuroasă că va avea fructe proaspete pentru multă vreme.

Semnificaţia visului: În acest caz, afacerile părinţilor, pentru care Maria era foarte îngrijorată, se vor redresa de pe o zi pe alta, şi vor aduce mult profit familiei.    

Taliamanul norocos:  O bancnotă nouă de 100 lei

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1