Traducătoarea de vise: Întâmplările neașteptate din vis anticipează schimbări pozitive în viața noastră

orez_cora.ro_.jpg

Orezul simbolizează confortul, bogăția și consolidarea unor proiecte
Sursa foto: Cora.ro

Veștile primite de la voi m-au înveselit! Este un prilej de bucurie când visele pe care vi ” le-am tradus” se împlinesc cu exactitate. În această săptămână am primit de la voi, cei care ne scrieți frecvent, vești prin care ne confirmați că visele foarte interesante, bogate în semnificații, s-au împlinit foarte repede.

Veștile voastre recente confirmă faptul că urmăriți cu mare atenție semnificația viselor deoarece, fiecare mesaj oniric este deschizător de drumuri și anticipează noi evenimente la care vă gândiți cu multă nerăbdare. Din visele importante știți că trebuie să fiți prudenți în luarea deciziilor pe teremen lung, știți când vă merge bine, când  vă bucurați de avantaje sau când veți descoperi un adevăr semnificativ pentru împlinirea proiectelor voastre majore. Totodată, visele de acest fel vă inspiră inițiative cu urmări financiare deosebite.

Ai primit  trei pungi cu orez ? Te bucuri de confort în următoarele 3 luni

 Visul: Daria a primit de la sora ei 3 pungi cu orez ecologic.  Nu mai avea rezerve de orez în cămară și tocmai atunci a venit sora ei de la mega care i-a dat 3 pungi de orez de calitate.  În familila lor se consuma orez preparat după diverse rețete. Daria ne întreabă insistent ce prevestește acest vis?

Semnificația visului:  Iată un vis de bun augur. Boabele de orez  simbolizează confortul, traiul îmbelșugat, dar și  consolidarea unor proiecte pe termen lung. Cele trei pungi cu orez ecologic, pe care Daria le-a primit de la sora ei, anticipează o perioadă prosperă, lipsită de griji materiale și de obligații morale.

Ai visat că erai ofițer?  Urmează o schimbare importantă în viața ta

Visul: George ne-a povestit un vis care l-a emoționat foarte mult : își schimbase serviciul, era ofițer și purta uniformă. Totdeauna, George se teme de schimbări și nu știe ce va urma după un vis de acest fel.

Semnificația visului: Când visezi un ofițer înseamnă că, în curând, te căsătorești. Dacă tu însuți ești ofițer în vis înseamnă că  în viața ta va urma o schimbare majoră: îți schimbi profesia, locul de muncă, chiar locuința în altă localitate. Este vorba despre un vis pozitiv.

Tragi perdeaua ? Urmează anumite avantaje  pe plan profesional

Visul: Maia a avut un vis pe care nu știe cum să--l interpreteze. A tras  perdeaua în vis, dar se păstra lumina în cameră. Poate să fie un vis  cu efecte negative?

Semnificația visului:  Dimpotrivă! Acest vis anticipează avantaje pe plan profesional. Însă trebuie să păstrezi unele secrete față de persoanele care nu fac parte din compania în care lucrezi tu.   

Aplici ștampila pe un document? În curând vei afla un adevăr

Visul: Aurelia aplica ștampila pe un document oficial de la serviciu. Era vorba despre un aparat care trebuia cumpărat pentru biroul ei.

Semnificația visului: Un astfel de vis are efecte pozitive în viața relațională. În curând, Reli va descoperi un adevăr foarte important pentru bunul mers al inițiativelor din secția în care lucrează.           

 

     

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1