Traducătoarea de vise: Întâmplările din visele recente se vor concretiza în două luni

images.jpg

Ai primit un pește mare cadou? Averea ta va spori în mod spectaculos
Sursa foto: Click.ro
Citeste tot despre: 

Mesajele primite de la voi, în ultima săptămână, anticipează întâmplări emoționante, amuzante și norocoase în egală măsură. De câte ori au apărut conjuncturi asemănătare în visele voastre, în curând, în viața celor care le-au visat au intervenit câștiguri neprogramate, iar proiectele lor ambițioase s-au concretizat la timp, fără dificultăți.

De fapt, când vă treziți, este bine să alcătuiți o strategie  prin care să depășiți obstacolele care  apar în vis, dar să vă bucurați și de imaginile din vis  care vă  arată cine sunt  persoanele care vă poartă noroc în etapa următoare.

Vă plimbați într-un oraș mare în vis? Veți face o călătorie cu avantaje ! 

  • Visul: Daria ne-a povestit un vis emoționant. Se plimba într-un oraș mare, avea bani și făcea multe investiții. Ea se întreabă ce va urma după acest vis?
  • Semnificația visului: Desigur, acest vis va avea efecte benefice în viața Dariei. O plimbare într-un oraș mare, urmată de investății numeroase prevestește o călătorie  însoțită de câștiguri, de avantaje financiare nesperate.  Daria poate să-și facă proiectele pentru următoarele două luni, deoarece totul se va împlini în mod avantajos.  

Ai primit cadou un pește mare? Averea ta va spori foarte curând

  • Visul: Mara a visat că, de ziua ei, a primit cadou de la o rudă un pește foarte mare, superb. Este pentru prima dată când are un astfel de vis, dar nu cunoaște semnificația acestui cadou.  
  • Semnificația visului: Totdeauna când primești un cadou de acest fel urmează o perioadă cu avantaje financiare. De obicei, averea celui care a avut un astfel de vis va spori în mod neașteptat. Peștele superb va aduce în viața Marei bani, așa cum ea  nu se aștepta.     

A înflorit salcâmul din curtea casei tale? Poți conta pe multe beneficii

  • Visul: Dora era fericită în vis. În curtea casei înflorise, înainte de vreme, salcâmul preferat de toată familia. În atmosferă se răspândise un miros deosebit, relaxant. Visul are să prevestească bucurii? se întreabă Dora.   
  • Semnificația visului: Desigur, salcâmul preferat de familia Dorei va  anticipa  o serie de satisfacții, de împliniri pe parcursul multor zile. Ce poate fi mai plăcut, decât  avantajele care care poposesc în viața ta când nu te aștepți.

Cântai la pian în vis? Vei afla informații inedite, foarte importante  

  • Visul: George ne-a scris din nou și ne-a povestit un vis deosebit. În vis cânta la pian și în familie era o atmosferă foarte plăcută. El mărturisește că visul l-a amuzat și l-a relaxat, în același timp.  În viața reală el nu știe să cânte la acest instrument. Oare după acest vis se va bucura sau va fi trist?
  • Semnificația visului: Este un vis cu efecte benefice în viața lui George. În curând, el va afla  multe lucruri importante care-i vor fi de mare folos. Informațiile deosebite îi vor parveni din sfera profesională, dar și din cea financiară.
Loading...