Traducătoarea de vise: Întâmplările din visele povestite de cititori se vor concretiza până la sfârșitul acestui an

trandafir.jpg

Foto: pixabay.com

Pentru pasionații de vise, ediția „Traducătoarea de vise” din această săptămână prezintă întâmplări deosebite care trebuie urmărite cu mare atenție. Concretizarea acestor mesaje onirice poate schimba în bine destinul multora.

Am observat un lucru îmbucurător: cei care ne scriu deseori ”colecționează”  visele  pe categori: pozitive și prevestitoare de evenimente  care le vor deschide un drum norocos. Întâmplările din visele celor care  ne-au scris în această săptămână prevestesc evenimente care se vor concretiza în curând.

Ai visat multe note muzicale? Vei fi ajutată la momentul potrivit, la timp

Visul: Laura ne-a povestit un vis recent . Pentru prima dată ea a visat  multe note musicale. Surprinzător i s-a părut faptul că aceste note musicale erau imprimate pe o bluzăo superbă. Acest vis  a fost un motiv de  amuzament deosebit pentru Laura care vrea să știe  ce semnificație are acest  vis inedit.

Semnificația visului: Desigur, pentru un  proiect  profesional  important, Laura va fi ajutată  la timp, de  o prietenă, specialistă în domeniul respectiv. Totdeauna , notele musicale în vis anticipează  o colaborare avantajoasă pe plan profesional.

Miroși un trandafir în vis?. Desigur, visul anticipează o perioadă marcată de satisfacții

Visul: Daria, o pasionată a ediției ” Traducătoarea de vise” ne-a povesti un vis recent, foarte plăcut ::ea mirosea un trandafir superb, alb,  în grădina unei prietene.. Din acest vis Daria s-a trezit foarte bine dispusă. Dariei în plac florile, dar este pentru prima dată când visează  că miroase un  trandafir. Ce va urma după un astfel de vis?

Semnificația visului: Pentru Daria visul prevestește  o perioadă  foarte  norocoasă. Ea va primi o serie de vești foarte plăcute  pe plan profesional,  personal și… financiar.. De multă vreme , spune Daria, n-a mai primit atâtea bucurii, într-o singură zi.

Ai  visat că mâncai o tocană de mazăre? În curând, te vei bucura de un câștig  neașteptat

Visul: Marius  preferă mâncarea de mazăre. De curând, :el a fost invitat la masă, la sora lui, care știa preferințele lui culinare. De aceea el a  fost  răsfățat cu un meniu cu preparate de mazăre:; supă și tocană de mazăre, preferata lui . De multă vreme n-a mai avut un astfel vis. Oare  visul prevestește  un eveniment plăcut?

Semnificația visului: Deși preferă  mâncarea de mazăre,  Marius nu știe vă acest vis anticipează  o  etapă deosebit de norocoasă.  În curând, Marius va  fi mai… bogat. El va fi premiat de compania  în care lucrează pentru un proiect  inedit, așa cum precizează  un coleg de secție .

Ai visat că ai primit cadou o undiță? Vei reuși să faci multe proiecte  bune, la timp

Visul: Nora ne-a relatat un vis de care  s-a bucurat de curând. De ziua ei, Nora  a primit cadou de la o rudă o undiță. În familia  Norei, rudele știau că  ea este o ”pescăriță” apreciată de colegi. Dar ea n-a visat niciodată  o undiță și se întreabă ce prevestește acest vis.

Semnificația visului: În privința undiței, aceasta  este mesagera  multor proiecte  pozitive, bune, De aceea, Nora  va  reuși să  resolve tot ceea ce și-a propus: să zugrăvească  și  s-o ajute și pe sora ei  mai mică să-și facă lecțiile     

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1