Traducătoarea de vise: Întâmplările din visele emoționante sunt premoniții care se împlinesc

4buchet_de_flori_primite_jpg.jpg

Un buchet de flori pe care l-ai primit prevestește bucurii care sosesc în viața ta
Sursa foto: Adevărul.ro
Citeste tot despre: 

Deseori, întâmplările din vis sunt subiecte incitante care au preocupat numeroase persoane și în țara noastră. Unele persoane pasionate de mesajul viselor au considerat că este util ca aceste premoniții să fie adunate în broșuri care să fie studiate de pasionații misterioaselor mesaje onirice.

Totuși, faptul că unele vise sunt interpretate în mod diferit, în cărțile de vise,  îi determină pe pasionații de vise să  urmărească cu mare atenție interpretările întâlnite  în cărțile care se vând în tiraj mare, deoarece înseamnă  că  ele sunt credibile. Specialiștii spun că visele adevărate , cu semnificații importante, se petrec în anumite ore de somn, între orele 3 și 7 dimineața, când digestia s-a încheiat și spiritul nostru nu este influențat de o situație anume, de un eveniment.

Pentru această ediție am selectat visele care prevestesc schimbări neașteptate în viața cotidiană a colaboratorilor noștri:

Telefonul tău sună în zorii zilei? Vei primi câștiguri însemnate când nu te aștepți

  • Visul: Mara este uimită de un vis recent care se repetă în ultima vreme. Telefonul ei sună insistent în zorii zilei. De la rudele ei, Mara a aflat  o serie de noutăți legate de viața de familie.
  • Semnificația visului: Deseori, un astfel de vis prevestește evenimente foarte plăcute: vești importante, dar și câștiguri  însemnate  care sosesc din direcții neașteptate.

Un cerb aleargă prin fața casei tale? Ți se împlinește o veche dorință

  • Visul: Laura ne scrie pentru prima dată și ne asigură că apreciază ediția ”Traducătoarea de vise”. Visul care ni-l povestește i-a atras atenția și dorește, în mod  firesc, să știe ce anticipează.
  • Semnificația visului:  Ne bucurăm de aprecierile Laurei. În privința visului  care o preocupă, o asigurăm că acesta are o semnificație pozitivă. Cerbul visat, care aleargă prin fața casei sale,  este mesagerul unei realizări. În curând, în mod neașteptat,  Laura se va  bucura deoarece i se va împlini o veche dorință cu efecte de bun augur pe plan financiar.

Te încalți cu șoșoni? În  viața ta vor interveni perioade de belșug

  • Visul: Aurelia ne-a scris din nou și ne-a povestit un vis interesant, inedit. Ea se încălța cu niște șoșoni noi și era bucuroasă că prețul lor era modest.
  • Semnificația visului: După mai multe griji financiare, visul acesta o asigură de Aurelia (Reli, așa cum o răsfață prietenele) că perioada dificilă a trecut. Urmează perioade de belșug, pentru că aceasta este semnificația șoșonilor visați.

Ai primit un buchet de flori ? Bucurii neașteptate poposesc în viața ta

  • Visul: Delia ne-a povestit un vis recent : a primit  un buchet superb de flori , dar nu știe cine este mesagerul. Toată noaptea ea a mirosit buchetul de flori și s-a trezit foarte relaxată. Desigur, mesagerul este o persoană care știe cât de mult iubește ea florile.  De aceea. Delia speră că visul este de bun augur.
  • Semnificația visului: Da, superbul buchet de flori  prevestește bucurii în viața persoanei care are un astfel de vis.  Pentru că Delia  mirosea în vis florile,  în timpul nopții, este vorba despre  evenimente  plăcute care se vor  repeta  în viața ei în această primăvară.    

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1