Traducătoarea de vise : Întâmplările din vis vă iau prin surprindere? Problemele voastre majore vor fi rezolvate la timp

artic.ro_rufe_spalate.jpg

Când speli multe rufe în vis te eliberezi de o povară sufletească
Sursa foto: artic.ro

Și în săptămâna care s-a încheiat, am primit de la voi numeroase mesaje interesante în care descrieți întâmplările din vis care v-au luat prin surprindere. O bună parte dintre visele povestite de voi prevestesc împlinirea unor proiecte temerare. În mod cert, acele vise inedite n-o să le uitați prea curând. De aceea, este firesc să cunoașteți semnificația lor și efectele lor în viața reală.

Dintre veștile trimise de voi, am ales pentru  ediția ”Traducătoarea de vise” din această săptămână acele mesaje onirice care anticipează soluții pentru problemele voastre dificile. Și pentru această săptămână cuvântul magic este ”Succes”!

Megeai în pelerinaj la o mănăstire? Vei fi invitată la o petrecere

Visul: Daria ne-a povestit un vis emoționant: mergea în pelerinaj la o mănăstire și această drumeție și-o dorea de multă vreme. Pelerinii  admirau peisajul  și icoanele, iar atmosfera era foarte plăcută. Daria  era bucuroasă că  participă la această drumeție inedită. Fiind vorba despre o mănăstire în vis, Daria avea emoții că visul ar putea să anticipeze întâmplări triste în perioada următoare.   

Semnificația visului: Emoțiile Dariei nu sunt întemeiate. Visul are semnificații pozitive. În curând, Daria va fi invitată la o petrecere de grup, la  logodna sau nunta unor prieteni unde se va simți foarte bine.

Era cald afară și te răcoreai cu un evantai ? Vei călători la drum lung

Visul:  Meri  ne-a povestit cu mult haz un vis recent: era cald afară și se răcorea cu un evantai pe care l-a primit de la o rudă.  Evantaiul era foarte frumos și Meri se întreba cât o fi costat, pentru că ea nu reușise să-și cumpere un astfel de evantai.

Semnificația visului: Iată un vis care prevestește o călătorie plăcută. În curând, Meri va pleca la drum lung, alături de o rudă. Cu acest prilej ea va rezolva și proiecte importante pentru familie. Evantaiul are semnificații pozitive  și întâlniri de bun augur în timpul deplasării respective.   

  Ai admirat multe numere într-o vitrină? Visul prevestește un câștig

Visul: Aurelia admira într-o vitrină mai multe bluze superbe. Lângă fiecare bluză ea a observat că erau așezate mai multe numere, încât vitrina  s-a umplut de numere. La început Aurelia a crezut că este vorba despre prețul acelor bluze; totuși, numerele respective nu reprezentau prețul exponatelor și răspândeau lumini multicolore în jurul  lor.

Semnificația visului: În acest vis, predomină numerele care împrăștiau  lumini multicolore și atrăgeau atenția trecătorilor. De aceea, numerele respective anticipează un câștig important de care Aurelia  se va bucura   în curând.

Spălai multe haine în vis? Te vei elibera de o mare povară sufletească

Visul: Când s-a trezit din vis, Maria era obosită. În visul respectiv ea spălase multe rufe și era convinsă că  va urma o perioadă dificilă în viața ei. De multă vreme n-a mai avut un vis de coșmar ca acela. Oare ce semnificație are visul respectiv?

Semnificația visului: Chiar dacă Maria a avut un vis obositor, pentru etapa următoare, semnificația acelui mesaj oniric  este de bun augur.  În curând, Maria se va elibera de o povară sufletească, de o  grijă care a    obsedat-o multă vreme.    

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1